Sztárok

Így grimaszolt György herceg és Charlotte hercegnő Kanadának - Le sem tagadhatnák, hogy testvérek

György herceg és Charlotte hercegnő szüleikkel együtt érkezett meg Kanadába helyi idő szerint szombat délután négykor, ám a róluk készült fotók alapján nem voltak elragadtatva a fogadóbizottságtól. Nézd meg, milyen cukin grimaszoltak a fotósoknak!

Megérkezett Kanadába Vilmos herceg és családja

Végre megérkezett Vilmos herceg és családja Kanadába, ahol nemcsak az ország miniszterelnöke várta őket nagy szeretettel, hanem a kanadai emberek is. Vilmos herceg és Katalin hercegé korábban már jártak az országban, legutóbb 2011-ben, nem sokkal esküvőjük után utaztak ide. Akkor még gyerekek nélkül, most azonban őket is elhozták. György hercegnek és Charlotte hercegnőnek ez az első hivatalos útja külföldön, rajongóik már alig várták, hogy megpillanthassák őket.

György herceg egy kicsit bizonytalankodott, majd integetett

Holtverseny alakult ki György herceg és Charlotte hercegnő között grimaszolásban

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotók: hellomagazine.com

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.