Sztárok

Így grimaszolt György herceg és Charlotte hercegnő Kanadának - Le sem tagadhatnák, hogy testvérek

György herceg és Charlotte hercegnő szüleikkel együtt érkezett meg Kanadába helyi idő szerint szombat délután négykor, ám a róluk készült fotók alapján nem voltak elragadtatva a fogadóbizottságtól. Nézd meg, milyen cukin grimaszoltak a fotósoknak!

Megérkezett Kanadába Vilmos herceg és családja

Végre megérkezett Vilmos herceg és családja Kanadába, ahol nemcsak az ország miniszterelnöke várta őket nagy szeretettel, hanem a kanadai emberek is. Vilmos herceg és Katalin hercegé korábban már jártak az országban, legutóbb 2011-ben, nem sokkal esküvőjük után utaztak ide. Akkor még gyerekek nélkül, most azonban őket is elhozták. György hercegnek és Charlotte hercegnőnek ez az első hivatalos útja külföldön, rajongóik már alig várták, hogy megpillanthassák őket.

György herceg egy kicsit bizonytalankodott, majd integetett

Holtverseny alakult ki György herceg és Charlotte hercegnő között grimaszolásban

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotók: hellomagazine.com

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!