Sztárok

Felkavaró videó: fényes nappal, síró kislánya szeme láttára verték meg a Beverly Hills 90210 sztárját

Az 59 éves Ian Zieringet a Sharknado-filmekből is ismerheti a publikum. A világhírű színész nem mindennapi balhéval búcsúzott az óévtől: a Hollywood Boulevardon került összetűzésbe néhány motorossal, a konfliktus pedig végül tettlegességig fajult.

Motorosbanda támadt a világhírű színészre

Ritkán fejezi be úgy világhírű színész az óévet, ahogy Ian Ziering, a Beverly Hills 90210 és a Sharknado-filmek 59 esztendős sztárja tette a minap. A TMZ szerint a filmcsillag épp a Hollywood Boulevardon múlatta az időt, amikor összetűzésbe került néhány motorossal. A szóváltást sajnos tettlegesség követte. Megrázó videó következik.

A YouTube-ra felkerült videó tanúsága szerint Ziering két motorkerékpárost kezdett inzultálni a helyszínen, s a kezdetben csupán szóbeli konfliktus hamar verekedéssé fajult.
Kattints a további képekért!

Ha mond neked valamit a „ le ne késsük a csúszást”, akkor bizony téged is beszippantott a Sliders című széria, ami anno óriási népszerűségnek örvendett. De amíg a sorozat örök, addig szembe kell nézni a fájdalmas valósággal, hogy egykori kedvenceink igencsak megöregedtek.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Az avokádó egyike azoknak az ételeknek, amelyek számtalan egészségügyi előnnyel kecsegtetnek, ennek ellenére a legtöbb figyelem általában ízére és tápláló tulajdonságaira irányul.
Lifestyle
Sokan isznak egy pohárral lefekvés előtt abból a bizonyos italból, amely egy friss kutatás szerint nemhogy elősegíti, de még hátráltatja is az elalvást.
Fashion&Beauty
Bár az öltözködés terén sokszor tapasztalhatunk váratlan fordulatokat, ezúttal a férfi divattrendek között tűnt fel egy egészen különös kiegészítő.