Sztárok

A koronavírus az oka: szomorú bejelentést tett Hosszú Katinka

Az úszónő a Facebook-oldalán fontos hírt közölt a nyilvánossággal.

Keresztülhúzta számításaikat a Covid

Milák Kristóf edzője révén még december 3-án közölte a nyilvánossággal: kihagyja a közelgő rövidpályás úszó-világbajnokságot. A 200 méter pillangón világbajnok és világcsúcstartó úszó november elején, a kazanyi rövidpályás Európa-bajnokságon ezüstérmet szerzett, hazatértét követően azonban pozitív koronavírustesztet produkált, s ennek következtében több mint két hétig nem tudott edzeni.

Most Hosszú Katinka is "követi" a 21 esztendős sportolót. A legendás úszónő a Facebook-oldalán jelentette be, hogy noha az olimpiát követően újabb nemzetközi versenyen szerette volna képviselni Magyarországot, ám most mégis visszalép a lehetőségtől.

"Mindig is nagyon szerettem a rövidpályás versenyeket! Az idei olimpai után jó lett volna a rövidpályás VB-n újra nemzetközi versenyen felhúzni a magyar színeket…Sajnos én idén nem fogok a magyar válogatottal Abu Dhabiba utazni a VB-re, a COVID betegségem után ez a legokosabb döntés…A magyar válogatottnak sok sikert!" - írta a közösségi oldalon Hosszú Katinka.

A 32 éves úszónő 2012 és 2018 között összesen 27 érmet - köztük 17 aranyat - nyert a rövidpályás világbajnokságokon, ezzel ő minden idők legsikeresebb úszója ebben a kategóriában.

A rövidpályás világbajnokságra december 16. és 21. között kerül sor, a helyszín Abu-Dzabi lesz.

Eszenyi Enikő új életet kezdett vidéken, s úgy hírlik, rengeteget formálódott az utóbbi időben. Nemcsak a hajszíne lett más, de a személyisége és a természete is megváltozott.

Leadfotó: facebook.com/katinkahosszu

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.