Sztárok

Horváth Gréta látványosan lefogyott: az influenszer 17 kilót dobott le, sosem volt még ilyen karcsú

Horváth Gréta újra visszanyerte önbizalmát, magabiztosabb, mint korábban bármikor, ezért úgy döntött, újra randizásra adja a fejét, ám hozott egy komoly döntést is az ismerkedéssel kapcsolatban.

10 évvel ezelőtti önmagához szeretne visszatérni

Mint ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, az Ázsia Expressz második évadának győztes párosa, Horváth Gréta és Meggyes Dávid idén év elején úgy döntött, hogy külön utakon folytatják életüket majd két évnyi házasság után. Bombaként robbant a hír, az egész országot megdöbbentette, hogy az álompár válik, azóta pedig kiderültek az okok is: Dávid egy másik nő mellett találta meg a boldogságot, aki nem más, mint a profi táncos, Stana Alexandra. Bár Gréta érthető módon kezdetben nehezen viselte a történteket, azóta összeszedte magát, most pedig már kiegyensúlyozottabb, mint valaha. Az influenszer az utóbbi időben rengeteget fogyott, eddig összesen 17 kilót dobott le, így nem csoda, hogy visszanyerte önbizalmát is, ezért úgy döntött, hogy magabiztosságát kihasználva újra belevág a randizásba, ám ezzel kapcsolatban hozott egy fontos döntést is. Galériánkban mutatjuk, hogy néz ki most a csodaszép Gréta, aki azt is elárulta, mi alapján keres magának párt a jövőben.

Gréta nemrégiben elárulta, hogy bár a szakítás is nyomot hagyott rajta, főleg egy orvosi diagnózisnak köszöneti látványos fogyását, ugyanis kiderült, hogy cukorbeteg, így meg kellett változtatnia az életét.
Kattints a további képekért!

Már kislányként is fotogén volt a jelek szerint, azóta pedig már modellként és színésznőként is a csúcsra ért. Te felismered őt?

Leadfotó: Instagram/horvath_greta_official

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Merle Oberon nézők millióinak szívébe lopta be magát, de a filmszakma is rajongott érte, köszönhetően fantasztikus tehetségének, no és persze lehengerlő szépségének. Sorsa végül mégis úgy alakult,...
Sztárok
Barbara Wussow a nyolcvanas években A klinika című sorozatban nyújtott alakításának köszönhetően lopta be magát a nézők szívébe. A színésznő már a hatodik X felett jár, de még mindig remek formában...
Lifestyle
Az egyetemista lány másnaposan fedezte fel, hogy valami egészen fantasztikus dolgot kreált. A fiatal feltaláló egy vagyont keresett a nem mindennapi ötlettel.