Sztárok

Kiss Endi ritkán látott lányai gyönyörű kamaszokká érettek: Bodza, Kiara és Larissza örökölték apjuk művészi vénáját

A Hooligans dobosa nem csupán azért lehet büszke lányaira, mert mindhárman meseszép nővé érettek az évek alatt, hanem azért is, mert Bodza, Kiara és Larissza is meglehetősen jó tanulók, emellett pedig különórákra és edzésre is járnak.

Lányos apuka

A Hooligans együttes a mai napig óriási sikernek örvend a magyarok körében: a pop rock zenét játszó bandát még 1996-ban alapították, azóta pedig töretlen népszerűségük az olyan tagoknak hála, mint amilyen Csipa vagy épp Kiss Endi. Előbbi a zenekar énekese, utóbbi pedig a dobos – bár mindkettőjük vad külsővel rendelkezik, zenéjükben mégis sokszor esik szó a szerelemről, a nők bálványozásáról, na meg persze az élvezetekről, a hedonizmusról. Utóbbi rajongója Kiss Endi is, aki a mai napig örök kamasznak tartja magát, a „legrosszabb gyereknek”, pedig idén szeptemberben már 53 éves lesz. A rock and roll életérzés azonban még mindig tombol benne, ebben pedig három csodaszép lánya sem gátolja őt. Endi a Story-nak elárulta, hogy egyszerre féltő szülője és barátja lányainak, a 17 éves Bodzának, a 15 éves Kiarának és a 12 éves Larisszának, akikkel a tinédzser kor viszontagságai ellenére sincs gond, sőt mi több, ez csak abban nyilvánul meg náluk, hogy olykor szükségük van némi egyedüllétre, így néha elvonulnak a szobájukba. Ezenkívül azonban igazi mintagyerekek: jól tanulnak egy kemény iskolában, különórákra és edzeni járnak, és már az is szépen körvonalazódik előttük, mivel szeretnének foglalkozni, ha felnőnek. Galériánkban olvashatod a részleteket!

Kiss Endi három lánya két különböző anyától született: Kiara és Larissza Sződligeten élnek az anyjukkal, míg Bodza Budakalászon, ezt maga a zenész árulta el egy interjúban korábban.
Kattints a további képekért!

Hamarosan visszatér a képernyőre a TV2 népszerű műsora, a Párharc, melyben Somhegyi Krisztián, műugró, az Exatlon Hungary Bajnok csapatának tagja, a Dancing with the Stars döntőse és szépségkirálynő szerelme, Viki mindent megtesznek azért, hogy győztesként hagyják el a „harcteret”.

Leadfotó: Instagram/kissendi

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Rövid időn belül eltűnnek a duzzanatok és a sötét karikák a szemed alól, ha beveted az alábbi trükköket.
Lifestyle
A Szűz ma nem akárkinek a pártfogását élvezheti. Napi horoszkóp!
Lifestyle
Az Ikrek kapcsolata szintet léphet: jöhet a házasság vagy a gyerekvállalás. Heti horoszkóp.