Hónapokig titkolta: negyedik gyermekével várandós a TV2 műsorvezetője

A negyvenedik születésnapja előtt, tavaly szeptemeberben tudta meg, hogy újra babát vár.

Gólyahír

A TV2 Babavilág korábbi műsorvezetője, Szekeres Nóra az Anya magazin hasábjain vallott róla először, hogy 40 évesen ismét anyai örömök elé néz. A bájos tévés már háromszoros anyuka, a legidősebb gyereke, Noa már 20 éves, őt követi a 18 éves Milán, majd a második házasságából a jelenleg 7 éves Alexander. A Kölyökidő egykori gyereksztárja nem tagadja, hogy most igencsak más a babavárás, mint annak idején, amikor 20 évesen esett teherbe – nemcsak a kora miatt addógik, hanem a koronavírus-járvány is nyugtalanítja a kismamát.

"20 évesen még nem izgulsz annyit, nem szorongsz annyi dolog miatt. Most sokkal több mindenen töprengek, mint akkor, és nemcsak a korom miatt, hanem még ez a pandémiás helyzet is pluszban ránk pakol félelmeket" – idézi szavait a magazin.

A tévés-színésznő hozzátette, hogy még régebben tett fogadalmat, hogy ha 40 éves koráig nem jön össze a baba, akkor elengedi a dolgot. Piláteszedzésen volt, amikor a mellette edző lány megkérdezte az oktatótól, hogy pontosan mennyi ideig edzhet várandósan, mire ő maga is feleszmélt, hogy hol tarthat a saját ciklusa.

"Hazafelé menet vettem egy tesztet... Így történt, hogy a negyvenedik születésnapom előtt egy nappal kiderült: új taggal bővül a kis csapatom" – lelkendezett Szekeres Nóra, aki igencsak különleges ajándéknak örülhetett tavaly a kerek évfordulón.

A 2000-es évek egyik legnagyobb kedvence volt.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak