Sztárok

Sosem hallott történetet mesélt a Szomszédok sztárja Hofi Gézáról: Fehér Anna majdnem elájult a legendás komikustól

Fehér Anna a Szomszédok című teleregényben alakította Alma karakterét, melynek köszönhetően a neve az egész ország számára ismertté vált. A színésznő nemrég felidézett egy hihetetlen történetet a sorozattal kapcsolatban, melynek Hofi Géza is fontos részét képezte.

Hofi is felbukkant a Szomszédokban

1987-ben indult minden idők egyik legkedveltebb magyar filmsorozata, a Szomszédok: Horváth Ádám, a produkció írója és rendezője eleinte csak kísérletként tekintett a sorozatra, amely annyira sikeres lett, hogy végül az első adástól kezdve 12 évig szögezte a nézők tekintetét a képernyőre. A kultikus teleregény a kilencvenes évek végéig meghatározta a hazai televíziózást, népszerűsége pedig abban rejlett, hogy hétköznapi témákat járt körbe, melyekkel kortól és nemtől függetlenül bárki tudott azonosulni. A 331 részben mintegy 2000 színészt és statisztát foglalkoztattak, az alapszereplőkön kívül pedig számos közkedvelt magyar sztár is felbukkant a gazdagréti lakótelepen: a szilveszterre időzített 305. epizódban például a legendás nevettetőt, Hofi Gézát is láthatták a nézők – a különleges jelenettel kapcsolatban mesélt el nemrég egy sosem hallott történetet az Almát alakító színésznő, Fehér Anna. Részletek a galériában!

Hofi Géza a magyar kabaré történetének egyik leghíresebb alakja volt. Jó barátságot ápolt Horváth Ádámmal, akinek jóvoltából egy jelenrészletben ő maga is szerepet kapott – érkezésére azonban az Almát alakító színésznő egyáltalán nem számított.
Kattints a további képekért!

Hofi Géza mindössze 23 éves volt, amikor kimondta a boldogító igent első feleségének, Vnoucek Margitnak. Rajongásig imádták egymást, szerelmüknek pedig végül az asszony halála vetett véget.

Leadfotó: Fortepan / Szalay Zoltán

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...