Sosem hallott történetet mesélt a Szomszédok sztárja Hofi Gézáról: Fehér Anna majdnem elájult a legendás komikustól

Fehér Anna a Szomszédok című teleregényben alakította Alma karakterét, melynek köszönhetően a neve az egész ország számára ismertté vált. A színésznő nemrég felidézett egy hihetetlen történetet a sorozattal kapcsolatban, melynek Hofi Géza is fontos részét képezte.

Hofi is felbukkant a Szomszédokban

1987-ben indult minden idők egyik legkedveltebb magyar filmsorozata, a Szomszédok: Horváth Ádám, a produkció írója és rendezője eleinte csak kísérletként tekintett a sorozatra, amely annyira sikeres lett, hogy végül az első adástól kezdve 12 évig szögezte a nézők tekintetét a képernyőre. A kultikus teleregény a kilencvenes évek végéig meghatározta a hazai televíziózást, népszerűsége pedig abban rejlett, hogy hétköznapi témákat járt körbe, melyekkel kortól és nemtől függetlenül bárki tudott azonosulni. A 331 részben mintegy 2000 színészt és statisztát foglalkoztattak, az alapszereplőkön kívül pedig számos közkedvelt magyar sztár is felbukkant a gazdagréti lakótelepen: a szilveszterre időzített 305. epizódban például a legendás nevettetőt, Hofi Gézát is láthatták a nézők – a különleges jelenettel kapcsolatban mesélt el nemrég egy sosem hallott történetet az Almát alakító színésznő, Fehér Anna. Részletek a galériában!

Hofi Géza a magyar kabaré történetének egyik leghíresebb alakja volt. Jó barátságot ápolt Horváth Ádámmal, akinek jóvoltából egy jelenrészletben ő maga is szerepet kapott – érkezésére azonban az Almát alakító színésznő egyáltalán nem számított.
Kattints a további képekért!

Hofi Géza mindössze 23 éves volt, amikor kimondta a boldogító igent első feleségének, Vnoucek Margitnak. Rajongásig imádták egymást, szerelmüknek pedig végül az asszony halála vetett véget.

Leadfotó: Fortepan / Szalay Zoltán

Oldalak