Sztárok

Jöttek, láttak, eltűntek: ők voltak a világ legismertebb egyslágeres előadói, akiknek dalait egykor kívülről fújtuk

Vannak dalok, amiket álmunkból felkeltve is betéve fújunk, de hogy ki lehet az előadó, arról már fogalmunk sincs. Az egyslágeres előadók jöttek, énekeltek, és eltűntek, de sok kedvencünket köszönhetjük nekik.

I’m too sexy

Sok zenész álmodik hírnévről, sikerről, teltházas koncertekről, és sokaknak teljesül is az álma, hacsak egy nagy sláger erejéig is. Vannak, akik a mai napig jól megélnek egyetlen dalból, mások amilyen gyorsan jöttek, olyan gyorsan el is tűntek a showbizniszből. Itt van például az I'm too sexy című dal: nincs ember a földön, aki ne ismerné ezt a számot, az előadóknak azonban mégsem hozta meg a várva-várt áttörést. Vagyis valahol mégis, de ez után a dal után a Right Said Frednek nem sok babér termett a popzenében. A University of Waterloo-nak külön válogatása van a top egylágeres előadókból, ezekből válogattunk most néhányat, és persze nem hagyhattuk ki az egyik legikonikusabb magyar példát sem.

Right Said Fred - I’m too sexy. Ők a tipikus példája annak, hogyan kell egyetlen dalból megélni. A kilencvenes évek furcsa párosa ezzel a dallal lopta be magát a közönség fülébe, és a mai napig rendszeresen vállalnak fellépéseket.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....