Sztárok

Herczeg Zoltán kitálalt, így bántak vele a börtönben: "Ha ezeket nem teszem, megreccsenek a roppant súly alatt..."

Herczeg Zoltán divattervezőt 2022 októberében kábítószer-kereskedelem gyanújával tartóztatták le. Fél évet töltött börtönben.

Mindenről kitálalt

Fél év után most nemrég szabadult, és ugyan egyelőre csak heti egyszer, fix időpontban hagyhatja el otthonát, viszont együtt lehet szerelmével és nem a börtön falai között kell élnie életét. Egy nagyon is őszinte posztban mindenről kitálalt.

"Azt hiszem, tartozom annyival a közvéleménynek, hogy elmondom, mi is történt velem valójában. Ma este 18:50-kor az RTL Fókuszban erről beszélek majd. Volt időm odabent gondolkodni fél év alatt, mi fontos az életben, mi nem az. Ki fontos az életemben, ki nem az. És főleg, hogy nem minden az, aminek látszik" - kezdte posztját.
Kattints a további képekért!

Forrás: Facebook Fotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Mindenkit sokkolt a hír, hogy Vadon Jani távozik a Rádió 1 műsorából.
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy Joe Manganiello nem szomorkodott sokáig Sofia Vergarával való válása után, hiszen a színészre máris rátalált a szerelem egy 33 éves színésznő személyében.
Utazás
December 10-től érvényes a MÁV–Volán-csoport új 2023/2024-es menetrendje, amely számos vonalon érinti a vasúti és a helyközi autóbuszos közlekedést, továbbá a HÉV-eket – közölte közlekedési társaság...