Sztárok

Félmeztelenül pózolt a kamerának Heidi Klum: tangában mutatta meg tökéletes fenekét a 49 éves modell, még mindig remek formában van

Heidi Klum merészre vette a figurát: a nyári hőségben csupán egy apró bikinialsót húzott magára, majd hátulról pózolt a kamerának.

Nem fog rajta az idő

A német származású szupermodell, Heidi Klum közel az ötvenhez is fantasztikusan néz ki: irigylésre méltó az alakja, gyönyörű vonásai pedig ma is megbabonáznak mindenkit. Nem csoda, hogy büszkén vállalja a testét, és ha úgy tartja kedve, attól sem riad vissza, hogy pikáns fotókat tegyen közzé magáról a közösségi oldalán – pont úgy, ahogyan a minap tette. A világsztár feltehetően nagyon élvezi a nyarat, és szívesen szabadul meg a felesleges ruhadarabokról, hogy aztán apró bikiniben álljon a kamera elé. Legutóbb formás fenekét kapták lencsevégre, a fotón azonban jól látszik az is, hogy a szupermodell felsőstestét semmi sem takarta. Mutatjuk:

Heidi Klum csupán 18 éves volt, amikor felfedezték és egy modellversenyen reklámarcnak választották. Karrierje ezután fénysebességgel ívelt felfelé, s hamarosan nemcsak az európai, hanem az amerikai divatipart is meghódította.
Kattints a további képekért!

Leni Klum szemet gyönyörködtető külsejére bizony a legnagyobb divatmárkák is felfigyeltek már – volt kitől örökölnie szépségét, így egyáltalán nem csoda, hogy a fiatal lány anyja nyomdokaiba lépett.

Leadfotó: Frazer Harrison/Getty Images

Oldalak

Sztárok