Sztárok

Ő Hegyi Barbara ritkán látott lánya: Rozi elbűvölő nővé cseperedett, le sem tagadhatná, hogy a színésznő az édesanyja

Hegyi Barbara nemcsak a szakmájában, hanem a magánéletében is sikeres. Egyetlen lánya, Rozi mostanra huszonéves nő lett, aki nagyon büszke arra, hogy édesanyja sikeres színésznőként keresi a kenyerét.

Örökölte édesanyja szépségét

Hegyi Barbara immáron több mint húsz éve a Vígszínház társulatát erősíti, s noha hazánk egyik legnépszerűbb színésznőjének mondhatja magát, magánéletéről csak keveset lehet tudni. Zoránnal kötött házassága már lassan két évtizede tart, korábban azonban Balikó Tamás felesége volt, akitől világra jött egyetlen lánya. Rozi mostanra gyönyörű nővé cseperedett, ráadásul nemcsak szépséget, hanem tehetséget is örökölt híres édesanyjától. Galériánkban megmutatjuk, milyen elbűvölő Hegyi Barbara gyermeke:

Bár a színésznő féltve őrzi magánéletét, lányával egyre több közös fotót posztol a közösségi oldalán, és olykor együtt szerveznek programokat is, melybe a követőinek is enged olykor bepillantást.
Kattints a további képekért!

Sztevanovity Zorán március 4-én töltötte be 80. életévét – a szerb származású magyar előadóművész és Hegyi Barbara 18 éve fogadtak örök hűséget egymásnak, boldogságuk azóta is töretlen.

Leadfotó: Facebook/ Vígszínház

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Selena Gomez bemutatta azt a darabot, ami tökéletes lehet akár egy karácsonyi vacsorára is.
Egészség
Arcunk számos egészségügyi problémát jelez nekünk, így jobb, ha időben észrevesszük őket.
Utazás
A frontális csapadékrendszer fokozatosan kelet felé halad a nap folyamná, mögötte már csak néhány futó zápor fordulhat majd elő.