Sztárok

Fókuszban a család és a sport: A sztárok is a Fitbalance Kidsen ünnepelték a gyereknapot

Sztárdömping gyermeknapon: hazánk hírességei is kilátogattak a Fitbalance Kids rendezvényre.

Látványos programok

A látványos sportbemutatók és programok mellett koncertekkel is várták a gyerekeket az első alkalommal megrendezett Fibalance Kids rendezvényen, a budapesti Orczy-parkban. Az esemény műsorvezetői Iszak Eszter és Baronits Gábor voltak, akik kerekasztal beszélgetések keretében faggatták a sportolókat és az egészséges és sportos életmódot követő magyar híreségeket.

Sztárok a színpadon

Az ingyenes gyereknapi rendezvényen az előadók mellett felléptek a 2018-as X-faktor legnépszerűbb énekesei: a győztes USNK és a Stolen Beats is, de színpadra lépett Kasza Tibi is. A legkisebbeket Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar, valamint Kovácsovics Fruzsina szórakoztatta.

A vasárnapi gyereknapi rendezvényen tucatnyi hazai sztár is tiszletetét tette, akik a színpadon egy közös szelfit is készítettek a közönséggel. Az egész napos eseményen elismert sportolók mellett az egészséges életmódot követő hazai hírességek is bekapcsolódtak a kerekasztal beszélgetésekbe.
Kattints a további képekért!

Több mint 14 ezer látogatónak kínált sportot, kalandot és élményt gyereknapon a program.

Leadfotó: Femcafe.hu - Kunos Attila

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Home&Design
Nálad sincs légkondi a lakásban? Ne csüggedj, néhány ügyes trükkel gond nélkül lehűtheted a lakást a legnagyobb melegben is.
Utazás
Sokak számára a nyári szabadság utazásról, feltöltődésről szól. Egy friss kutatás felmérte, hogyan készülünk mi magyarok a nyaralásra, mennyire vagyunk elővigyázatosak és milyen stratégiákkal...
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.