Milliók hiányolták a színésznőt a Harry Potter különkiadásból – Ezért nem vállalta a szereplést

Világszerte óriási népszerűségnek örvend az újévkor, Visszatérés Roxfortba címmel megjelent Harry Potter különkiadás, pedig sok fontos színész nem szerepel benne. Kiderült, hogy a Mrs. Weasley-t alakító Julie Walters miért hiányzott a szereplők sorából.

Nem mindenki tért vissza a Roxfortba

20 évvel az első Harry Potter-film megjelenése után a készítők különlegességgel kedveskedtek az igencsak népes rajongótábornak: 2022 első napján bemutatták a Visszatérés Roxfortba című különkiadást, melyben - bár akadtak kisebb bakik - újra összeállt a filmsorozat eredeti szereplőgárdája, hogy nosztalgiázzanak kicsit közösen.

A főszereplők szinte mind kivétel nélkül megjelentek a különkiadásban, ott voltak az ikonikus trió megformálói: Daniel Radcliffe, Emma Watson és Rupert Grint, hozzájuk csatlakozott többek között Tom Felton, Matthew Lewis, Evanna Lynch és Bonnie Wright, az idősebb korosztályból pedig Ralph Fiennes, Gary Oldman, Helena Bonham Carter, Jason Isaacs és persze a behemót óriás Hagrid alakítója, Robbie Coltrane is.

Ahogy a műsorban is megemlékeztek róla, sajnos a filmek megjelenése óta számos remek színésztől kellett örök búcsút vennünk, köztük a sorozat egyik kulcsfiguráját alakító Alan Rickmantől, valamint a tavaly tavasszal tragikusan elhunyt Helen McCrory-tól. Sajnos rajtuk kívül is hiányolnunk kellett néhány színészt, akik nem vettek részt a forgatáson. Közülük a legtöbben eddig nem árulták el, hogy mi volt a távolmaradásuk oka, egyikük azonban most őszintén mesélt arról, hogy miért kellett kihagynia a nagy visszatérést.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

  • 1
  • 2