Nincs esély a békülésre: Harry ezzel a két szóval tette végleg tönkre Károlyt – A király vérig sértődött fia megjegyzésén

Harry herceg bűnlajstroma igencsak hosszú, mégis úgy tűnik, Károly egy dolgon akadt fenn igazán fiával kapcsolatban, amit viszont képtelen megbocsátani neki.

Minden határt átlépett

Harry Spare című önéletrajzi könyve egyáltalán nem volt mentes az erős kijelentésektől és vádaktól, mondhatni a herceg memoárjában tényleg kiteregette a királyi család szennyesét. Ahogyan azonban az már náluk szokássá vált, a palota nem reagált Harry becsmérlő szavaira, de várható volt, hogy mélyen érinti majd őket a botránykönyv, melyben a herceg szót ejtett Károlyról, Vilmosról, Katalinról és Kamilláról is. A palotához közel álló források szerint Károlynál ekkor szakadt el végleg a cérna fiával kapcsolatban: a király ugyanis állítólag kijelentette, hogy a könyv után nem hajlandó megbocsátani fiának, pedig egészen odáig bármit megtett volna a béke kedvéért. De hogy mi dühítette fel ennyire az uralkodót? Nos, két szó volt az, egy csípős megjegyzés, ami nem is rá, hanem feleségére, Kamillára vonatkozott…

Károly szemében megbocsáthatatlan, hogy Harry ország-világ előtt megalázta kedvesét életrajzi kötetében, így a herceg csípős megjegyzésével végképp elásta magát apja szemében, kapcsolatuk pedig még tovább romlott a memoár megjelenése után.
Kattints a további képekért!

Váratlan, meglepő, s egyben szívtelen lépésre szánta el magát III. Károly király, ezzel pedig óriási feszültséget generált a Buckingham-palota falain belül.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Az eggs benedictet sokan elkészítenék néha otthon villásreggelire, de amikor megtudják, hogy például buggyantott tojás kell hozzá, az mindenkinek a kedvét el szokta venni.
Sztárok
ByeAlex nem rejtette véka alá, hogy utálta ezt az állást, és a főnökével sem jött ki túl jó. Már a barátai is tudják róla, hogy van, amikor nem szabad hozzászólni.