Sztárok

Meghan Harry egyetlen trükkjével lopta be magát Károly szívébe: kiderült, hogy zajlott a hercegné első találkozója a királlyal

Harry herceg néhány szépségtippet adott Meghannak, mielőtt bemutatta volna őt apjának és mostohaanyjának.

Úgy öltöztette, hogy apjának biztosan szimpatikus legyen

Ma már nem számít új keletű dolognak, hogy Harry és Meghan nem ápol jó kapcsolatot a brit királyi család többi tagjával: mint azt tudjuk, a sussexiek óriási port kavartak azzal, amikor otthagyták a famíliát, és úgy döntöttek, hogy az Egyesült Államokba költöznek. Azóta több olyan megmozdulásuk is volt, ami nem tetszett a palotának, így a szakadék hónapról hónapra egyre mélyült a pár és a herceg családja között. A dráma tetőpontja pedig akkor következett be, amikor Harryék tavaly decemberben megjelentették dokumentumfilmjüket a Netflixen, melyben kiteregették a família szennyesét. Nos, a herceg egy újabb tőrdöfésre készül, ugyanis január 10-én a boltok polcaira kerül memoárja is, melyben állítólag újabb titkokról rántja majd le a leplet. Már több részlet is napvilágot látott a hamarosan megjelenő könyvből, például kiderült az is, hogyan zajlott az első találkozó Meghan és Károly között…

Harry jó pár szépségtippet adott és etikett-gyorstalpalót tartott szerelmének, mielőtt bemutatta őt apjának: azt tanácsolta például Meghannak, hogy hagyja leengedve a haját, pont úgy, ahogyan azt „apa szereti”.
Kattints a további képekért!

Úgy tűnik, Harry és Meghan nem túloztak dokumentumfilmjükben, amikor arról beszéltek, mennyire durván rászálltak a paparazzik a hercegnére kapcsolatuk elején.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nem igen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!
Lifestyle
Az Ikrek óriási terhektől szabadul ma meg. Napi horoszkóp!