Sztárok

Stohl András szívmelengető fotót osztott meg 92 éves, ritkán látott édesanyjáról: a színész gyermekeinek nagymamája csodásan fest

A színész-műsorvezető minden bizonnyal nagyon büszke édesanyjára, aki idős kora ellenére is remekül néz ki.

Nagy család az övék

Stohl András közösségi oldalain rendszeresen oszt meg fotókat gyermekeivel, nem véletlenül: a Jászai Mari-díjas színész rendkívül büszke négy lányára és fiára, akik szívesen szerepelnek az apjukkal közös képeken. A felvételek természetesen óriási népszerűségnek örvendenek, hiszen Stohlt gyönyörű gyermekekkel ajándékozta meg a sors: legidősebb lánya, a 30 éves Luca 2013-ban végzett a Magyar Táncművészeti Főiskolán, de apja nyomdokaiba lépve a műsorvezetésben is kipróbálta már magát. Másik lánya, Rebeka üzletvezetőként és felszolgálóként dolgozik egy kávézóban, és pár napja ünnepelte 26. születésnapját. A mai napon azonban a Stohl-család ismét tortázhatott, ugyanis Buci édesanyja ma ünnepelte 92. születésnapját, ennek alkalmából pedig a színész meg is mutatta ritkán látott anyját Instagram-oldalán. Galériánkban mutatjuk a szívmelengető fotót!

Stohl András idén februárban lesz 56 éves, ám azt csak kevesen tudják, hogy édesanyja a mai napon már a 92. életévét töltötte.
Kattints a további képekért!

A népszerű műsorvezetőnél, Jakupcsek Gabriellánál nem telik el úgy nap, hogy ne fordítana időt a kedvenc hobbijára.

Leadfotó: Facebook/stohlandrashivatalos

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Hogy mi minden lapulhat egy női táskában, arról órákon át lehetne anekdotázni, egy friss történet azonban minden korábbi képzeletet felülmúl.
Lifestyle
Hogy is van a mondás? Egy fecske nem csinál nyarat – de az első farsangi jelmezt kereső poszt képes lavinát elindítani az online szülői csoportokban. Például az egyik Wednesday-jelmezt kereső poszt...
Lifestyle
Majdnem megállt az 59 éves nő szíve, amikor a Facebook-on belefutott egy étterem reklámvideójába. A felvételen a kilenc éve elhunyt férje ült egy asztalnál.