Harry herceg volt James Corden vendége: soha nem hallott titkokat árult el

A Megxit, A korona című sorozat és Archie első szava is szóba került. Mindenkit meglepett, hogy Harry herceg feltűnt a műsorban, ráadásul Meghan Markle is megjelent egy rövid időre. Olvasd el az összefoglalónkat!

Évek óta ez volt Harry első nyilvános szereplése

Harry herceg és felesége, Meghan Markle kiszakadva a királyi családból már egy ideje Amerikában, pontosabban Kalifornia állam déli részén élnek. Bár már nem kell a monarchia kényes-bajos ügyeivel foglalkozniuk, még mindig a figyelem középpontjában vannak. Pár napja robbant a hír, hogy Meghan megelégelte a rengeteg róluk terjedő hamis információt, ezért kiáll a nyilvánosság elé, és március 7-én exklúzív interjút ad Oprah Winfrey-nek. Ez azért volt óriási hír, mivel Harry és Meghan azóta nem vállaltak el ilyen jellegű felkérést, hogy kiléptek a királyi család kötelezettségeiből, sőt, legutóbb az eljegyzésük idején adtak interjút. Ehhez képest most nagyon belehúztak, hiszen Harry herceg feltűnt James Corden beszélgetős műsorának legújabb adásában, ahol betekintést engedett a mindennapjaiba.

A részletekért kattints a galériára!

Szinte senki nem számított arra, hogy Harry erceg feltűnik James Corden műsorában, ehhez képest egy 17 perces szegmensben tűnt fel Károly herceg és Diana kisebbik fia. A műsorvezető egy városnéző túrára vitte el a herceget, hogy megmutassa neki Los Angeles legjobb helyeit, közben pedig persze ment a viccelődés és nagyon érdekes témák is szóba kerültek.
Kattints a további képekért!

Vilmos herceg épp a napokban törte meg a csendet nagyapja állapotáról, azt azonban akkor még nem árulta el, miért került kórházba Fülöp herceg – most ez is kiderült.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!