Mit szól ehhez a királyi család? Meghan Markle exkluzív interjút adott

A hercegné megelégelte, hogy légből kapott újságcikkek és fals közlemények alakítják a nyilvánosság képét, Oprah-nak mesélte el, mi történt vele azóta, hogy a királyi család tagja lett.

Meghan megelégelte a találgatásokat

A tavalyi év nemcsak a Brexitről, hanem a Megxitről is szólt: a brit királyi család sokat megélt házaspárja, Harry herceg és felesége, Meghan Markle visszavonultak kötelességeik alól és Amerikába költöztek kisfiukkal, Archie-val. A kiszakadás nagy médiavisszhangot váltott ki, az amúgy sem kedvelt hercegné még inkább a közvélemény céltáblája lett. Harry - aggódva felesége mentális épségéért - anno egy közleményt is kiadott arról, hogy beperli azokat az újságokat, akik valótlanságokat állítanak a családjáról.

A botrány hatására a sajtóorgánumok visszavettek a gyalázkodó cikkekből, azonban a nyilvánosság nem felejt, a hercegi pár továbbra sem szimpatikus sokak számára. Meghan most megelégelte, hogy egy torz képet kapnak az emberek róluk, ezért most először kiáll a nyilvánosság elé, a talk show-k legnagyobbikával, Oprah Winfrey-vel fog beszélgetni.

Részletek a galériában!

A beharangozó videóból kiderül, hogy az interjúban Meghan mindenről lerántja a leplet. Beszélni fog a királyi családhoz való csatlakozásáról, házasságáról, terhességéről, és azokról a rágalmakról, amiket a pletykalapok híreszteltek róla.
Kattints a további képekért!

Nem érezte jól magát, ezért - orvosai tanácsára - elővigyázatosságból vonult kórházba.

Leadfotó és fotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Szólj hozzá Te is!