Sztárok

Harry fejében már megszületett az elképzelés: a sussexi herceg őszintén bevallotta, milyen jövőt szán Archie-nak

Nemrég debütált Harry legújabb dokumentum-sorozata, a Heart of Invictus, azaz a Legyőzhetetlenek versenye, melyben a herceg eddig sosem hallott dolgot árult el a kisfiáról.

Fontos számára gyermekei jövője

Szerdán jelent meg a Netflixen az Archewell Productions által készített legújabb sorozat, a Heart of Invictus, ami a Harry által alapított Invictus Játékokról szól, s amelyben a herceg saját tapasztalatain keresztül ismerkedhetünk meg a veterán katonák egyes traumáival. A produkció továbbá interjúkat is bemutat, emellett a sussexi herceg néhány személyes történetet is megoszt a nagyérdeművel – többek között például arról is szó esik, milyen jövőt képzel el a gyermekeinek, Archie-nak és Lilibetnek, de kitér arra is, milyen választ ad neki a kisfia, amikor arról kérdezi, hogy mivel szeretne foglalkozni felnőtt korában. Részéletek a galériában!

Meghan Markle és Harry herceg legidősebb gyermeke, Archie már 4 éves, szülei azonban fokozottan óvják a nyilvánosságtól, így a rajongók legnagyobb bánatára csak kevés információ áll rendelkezésünkre a felcseperedésével kapcsolatban.
Kattints a további képekért!

Egyre távolabbinak látszik a béke Harry és apja, Károly között – a herceg most egy újabb olyan döntést hozott, amivel biztosan kihúzta a gyufát a királynál.

Leadfotó: P van Katwijk/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Arról mindenki tudott, hogy Sebestyén Balázs felesége elképesztően gyönyörű. Most azonban Sebestyén Vikinek tervei vannak, amivel nagyot szeretne robbantani.
Lifestyle
Szoboszlai Dominik ugyebár jelenleg nem is játszik a sérülése miatt. Sajnos úgy néz ki, hogy a Chelsea elleni rangadón se lesz bevethető.
Sztárok
Első ránézésre meg sem mondanánk Pippa Middletonról, hogy három gyermeket hozott világra: Katalin hercegné húgának olyan lapos és izmos a hasa, mint egy fitneszmodellnek.