Mint két tojás: döbbenetes fotón Hajas László ritkán látott fia

Mint két tojás, úgy hasonlít fia, Dávid Hajas Lászlóra. Az ország legismertebb mesterfodrászának gyermeke ugyan nem készül édesapja nyomdokaiba lépni, nemrég azonban egy bemutatón hajmodellnek állt, Laci pedig elárulta, néha olyan fiára nézni, mintha régi önmagát látná.

Meghökkentő fotót mutatott Hajas László. A mesterfodrász egy olyan felvételen látható, amelyen mintha megkettőzte volna fiatalkori önmagát. Hajas elárulta, az a trükkös felvétel nem csak őt ábrázolja, hanem a fiát, Dávidot is.

- A fiam most 20 éves, és bajuszt növeszt, így pedig tényleg nagyon emlékeztet arra, ahogyan én néztem ki az ő korában - nevetett a fodrász. A felvételen nem csak a bajusz, de a frizura is fokozza a hasonlóságot, így sokan hitték a fotót látva, hogy a két, képen szereplő ember ugyanaz. - Dávid egyébként nemrég hajmodellként próbálta ki magát, az egyik kollégám felkérte, és ő igent mondott. A fodrászat iránt azonban csak ennyire érdeklődik, közben a Corvinus egyetem hallgatója, ő inkább a számok embere - árulta el a sztárfodrász, aki egyébként számos munkája mellett nemrég vállalta azt is, hogy a Budapest Hair Show fővédnöke lesz.

férfi bajusz fekete fehér

- Ez egy nemzetközi rendezvény, amelyen részt vesz és bemutatót tart többek között Richard Ashforth, aki a British Hairdresser of the year győztese, igazi elhivatott művész - árult el pár szakmai titkot Hajas László. - Ezer éve ismerjük már egymást, és örülök, hogy Budapestre érkezik. Az ilyen rendezvényeknek általában London ad otthont, amely Vidal Sassoon hazája és a szakma fellegvára. Most azonban itthon köszönthetem majd őt.

A Budapest Hair Show-n - szeptember 18-án a Várkert Bazárban - Ashforthon kívül több hazai ismert fodrász tart majd bemutatót, idén nem csak a szűken vett szakma, de a közönség is beleshet majd a legfrissebb hajtrendekbe, és abba, mi vár a frizurákra a jövőben.

A 20 éves fiú nem lép majd apja nyomdokaiba, döntését pedig igen éretten és komolyan prezentálta édesapjának.

Leadfotó: TV2/Mokka

Oldalak