Idén ünnepli 10. házassági évfordulóját az Agymenők sztárja – pont, akiről nem is gondolnád

Az Agymenők szereplői jellegzetesen nehezen találják meg a közös hangot a nőkkel, és nehezen is találnak barátnőt. Nem úgy, mint az őket alakító színészek, akik közül egy már 10 éve boldog házasságban él.

Sorozat vs való élet

Az Agymenők - azaz a Big Bang Theory - 2007 szeptemberében adta le első részét az amerikai CBS csatornán, és azóta már 12 évadot megélt. A szitkom olyannyira sikeres volt, hogy spin-off-sorozat is készült belőle, amely a sorozat egyik népszerű szereplője, Sheldon Cooper gyerekkorát meséli el.

Az Agymenők szereplői nagyrészt sajátos kinézetű, furcsa kockák, akik bár rendkívül okosak, mondhatni zsenik, mégis nehezen találják meg a hangot a nőkkel. A négy srác közül is egészen pontosan egy az, aki a sorozat elején még csak beszélni sem tud a nőkkel: Rajesh Koothrappali. Az indiai asztrofizikus egyszerűen nők társaságában nem bír megszólalni. És bár a 12 évad alatt randizgat, és olykor talál is barátnőt, hosszú távú kapcsolatot csak a kutyájával képes kialakítani.

Viszont az őt alakító színész már sokkal jobb helyzetben van magánélete terén. A 40 éves Kunal Nayyar idén ünnepli 10. évfordulóját kedvesével, aki nem is akárki. 2011 decemberében vette feleségül a 2006-os Miss India győztesét, a gyönyörű Neha Kapurt.

Szerelmükről ritkán posztolnak a közösségi médiában, de a jelek szerint jól megvannak és harmonikus a kapcsolatuk. Szép párt alkotnak, és reméljük, még sokáig együtt lesznek!

leadfotó: 123rf.com

Új fejezet kezdődik a színész életében.

Oldalak