Sztárok

Megszavaztátok a legirritálóbb műsorvezetőt! Őt nem bírjátok elviselni a képernyőn

A Femcafe.hu olvasói a múlt héten nyolc magyar műsorvezető közül választhatták ki a heti szavazás során, hogy ki az, aki a legjobban irritálja őket a képernyőn. Íme, a végeredmény!

Győzike irritál titeket a legjobban

A Femcafe.hu olvasói, vagyis Ti a múlt héten arról szavazhattatok, ki az a magyar műsorvezető, aki idén ősszel a legjobban irritál benneteket. Rengeteg szavazat érkezett, ezeknek pedig csaknem felét ugyanarra a személyre adtátok le. Ő nem más, mint a Való Világ kísérőműsorának egyik arca, Győzike. A második helyezett kollégája, Aurelio lett, aki körülbelül feleannyi szavazattal szerezte meg ezt a nem éppen előkelő helyet. A képzeletbeli dobogó harmadik fokán tripla holtverseny alakult ki, a bronzérmesek közé került Nádai Anikó, Marsi Anikó, valamint Ördög Nóra. Az eredményekből világosan látszik, hogy a Való Világ arcaival vagytok a legkevésbé kibékülve.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: femcafe.hu; rtlklub.hu

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Lifestyle
Hosszú távú egészségünk miatt nagyon nem mindegy, milyen élelmiszerek alkotják a mindennapi étrendünket, a nagy forróságban pedig különösen fontos, hogy tudatosan táplálkozzunk.
Sztárok
Rengeteg sztár dönt úgy, hogy nem csak mozgással, hanem diétával is igyekszik kordában tartani az alakját. Így tesz Miley Cyrus is, aki mindenben visszafogja a kalóriákat!
Sztárok
Ha romantikus filmekről van szó, a Szerelmünk lapjai egészen biztosan kihagyhatatlan alkotás. A színészek nagyszerű alakítása mellett viszont érdemes egy pillantást venni a film gyönyörű ruháira is.