Kiszúrták a rajongók: édes dologról árulkodik György herceg testbeszéde

Vilmos herceg a napokban apa-fia programra vitte legidősebb gyermekét, Györgyöt, aki megható pillanatot okozott a rajongóknak.

Aranyos gesztus

Vilmos herceg nagy rajongója a sportoknak, ami gyermekeiről is elmondható: György, Sarolta és Lajos sokféle testmozgásban jeleskednek, így nem meglepő, hogy ha lehetőségük adódik, bajnokságokra is szívesen elmennek. A trónörökös a napokban a Manchester City és a Manchester United mérkőzésére vitte idősebbik fiát, ráadásul ő maga nemcsak szurkolóként volt jelen, hanem a labdarúgó-szövetség elnökeként is. A róluk készült fotókon jól látszik, mindketten nagyon jól érezték magukat, a szemfülesek azonban kiszúrtak még valamit, méghozzá György testbeszédén, ami rendkívül aranyos dolgot árul el a kis hercegről. Részletek a galériában!

Vilmos és György a Wembley Stadionban megrendezett FA-kupa döntőjén vettek részt a napokban, az eseményen pedig sok fotó és videó készült róluk, amiket a rajongók egyből górcső alá vettek.
Kattints a további képekért!

György hercegnek számos regulának kell megfelelnie, melyek között van olyan, ami azt szabályozza, milyen ruhák alkothatják a gardróbját.

Leadfotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Forrás: Express

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
A modern technikának köszönhetően ma már elegendő egy gombnyomás, és máris a kívánt hőmérsékletűre varázsolhatjuk a szobánkat. De miért kellene elfeledkeznünk a légkondicionálás ősi, természetes...
Home&Design
Egy tiszta és kellemes környezet nagyban hozzájárulhat a nyugodt alváshoz és a jó közérzethez.
Lifestyle
Az illóolajok alkalmazása mára a mindennapok részévé vált, hiszen számos előnyük van a háztartási tisztítástól kezdve az aromaterápián át a bőrápolásig.