A hétéves György herceg rettentő cuki, ahogy szurkol az angol focicsapatnak – Fotó

Friss fotón a tündéri György herceg! A trónörökös a szüleivel, Vilmos herceggel és Katalin hercegnével látogatott ki a londoni Wembley stadionba kedd este, hogy élőben kövesse az angol és a német válogatott összecsapását.

Trónörökösök a foci-Eb-n

Kedden az angol válogatott csapott össze a németekkel a labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében. A mérkőzést a londoni Wembley stadionban tartották meg, ami szerencsét hozott a hazaiaknak: a végeredmény 2-0 lett az angolok javára. A szurkolók öröme határtalan volt a győzelem miatt, ráadásul a lelátókon olyan hírességek is helyet foglaltak, mint például David Beckham vagy Ed Sheeran. Akik azonban legalább a válogatottal egyenlő figyelmet kaptak, az a hercegi pár, Vilmos és Katalin volt, akiket legidősebb fiuk, György herceg is elkísért.

A kamera többször is mutatta a hétéves focirajongó Györgyöt, ahogyan lelkesen drukkol hazája csapatának. Erről pedig a család hivatalos közösségi oldalán is közzétettek egy tündéri képet. Mutatjuk!

Vilmos herceg egyébként az angol labdarúgó-szövetség elnöke, így gyakran látogat ki a mérkőzésekre. Nem kizárt, hogy látjuk még a családot az Európa Bajnokságon.

Mindenki ismeri a nevét, de csak kevesen tudják, hogy fest a valóságban Katalin hercegné anyja, Carole Middleton.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak