Sztárok

III. Károly unokája igazi művészpalánta: a kilencéves György herceg pazar karácsonyi festményén pörög a fél világ - Fotó

Vilmos walesi herceg és felesége, Katalin mérhetetlenül büszkék fiúgyermekükre, aki valószínűleg nagyapjától, III. Károly királytól örökölte művészi vénáját.

A nagypapa nyomdokain

III. Károly brit király unokája, György herceg ugyan még csak kilenc esztendős, máris nagyapja nyomdokaiba kíván lépni. Félreértés ne essék, nem arról van szó, hogy Vilmos walesi herceg elsőszülött fia máris a királyi címre pályázna, egyelőre csupán "művészkonkurenciát" jelent a 71 éves uralkodó számára. Tudvalevő, hogy szabadidejében III. Károly szívesen hódol réges-régi szenvedélyének, a festészetnek, és most nagyon úgy tűnik, hogy György herceg is örökölte tőle az ehhez szükséges művészi vénát. Vilmos és felesége, Katalin minden bizonnyal elmondhatatlanul büszkék a gyermekükre, hiszen a közösségi médiában már meg is osztották azt az elbűvölően hangulatos képet, melyet az ifjú György festett karácsony alkalmából. Természetesen az internet népe is hamar a szívébe zárta az egyszerű, de nagyszerű művet, melyen egy rénszarvas és két vörösbegy látható. Az akvarell-festményt megmutató bejegyzés temérdek méltató-gratuláló kommentet is eredményezett. Nem vitás: a kis Györgynek volt kitől örökölnie művészi tehetségét. Íme a szóban forgó kép, mely most a fél világot lázban tartja:

Mária dán koronahercegné és Katalin cambridge-i hercegné egymás mellé állva akár ikertestvéreknek is tűnhetnének, hiszen azon túl, hogy több vonásukban emlékeztetnek egymásra, a személyiségük is nagyon hasonló. Sőt, sokan úgy vélik, a dán előkelőség lekörözi Vilmos feleségét.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Valószínűleg te is álmodoztál már tökéletes, hófehér mosolyról, melyre rengeteg házi praktikát találhatunk az interneten. De vajon mind biztonságos?
Lifestyle
A kutyái már lefekvéskor nyugtalanok voltak, de ő nem vett róla tudomást. Csak másnap reggel derült ki, hogy miért viselkedtek furán az ebek.
Lifestyle
Nem kell többet a kertet ellepő kártevőktől tartanod, ha ezt az olcsó, két összetevős "csodasprayt" használod a növényeiden.