Sztárok

Gyermeket vár Orbán Ráhel! Hamarosan megszületik a kormányfő első unokája

A legfrissebb sajtóértesülések szerint Orbán Viktor miniszterelnök legidősebb lánya, a 27 éves Ráhel gyermeket vár. Ez a baba lesz a kormányfő első unokája!

Orbán Ráhel hamarosan anya lesz

A Blikk úgy értesült, hogy Orbán Viktor miniszterelnök legidősebb lánya, a 27 éves Ráhel babát vár, az örömhírt pedig a napokban közölte a büszke leendő nagyapával. A kicsi érkezéséről mindeddig csak a szűk családi- és baráti kör tudott, a kormányfő pedig magánügyként kezeli a nagy bejelentést. A politikus állítólag kitörő örömmel fogadta a hírt, már készül az új szerepre. Ráhel és férje, a 30 éves Tiborcz István 2013-ban házasodott össze, így már várható volt, hogy hamarosan beköszön hozzájuk a gólya. A fiatal feleség jelenleg a negyedik-ötödik hónapban van.

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: facebook.com/orbanviktor

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!