Ez a nap pletykája: 25 éves színésznővel kavar a 63 éves világsztár?

Ez aztán a meglepetés! Liam Neeson néhány napja nyilatkozta, hogy felesége hét évvel ezelőtti halála óta először kezdett el érezni valaki iránt, mármint úgy igazán. Ám, hogy ki dobogtatta meg ennyire a sármos színész szívét, azt nem árulta el! A bulvárlapok persze azonnal találgatásokba kezdtek és máris előálltak egy meglepő névvel.

Új szerelme az unokája is lehetne?

A brit Daily Star nevű pletykalap szerint a világhírű színész új párja nem más, mint az Alkonyat-filmekből ismert Kristen Stewart! A dolog természetesen főleg a tetemes korkülönbség miatt lenne meglepő, hiszen a két sztár között 38 év a korkülönbség. Kristen kisasszony még csak 25 éves múlt, míg Neeson már a 63-at tapossa.

De ha a pletyka igaz, akkor azon is megrökönyödhetünk, hogy Kristen Stewart nemrég még egy leszbikus kapcsolatban élt...

Hogy miért pletykálják a két sztárról azt, hogy összejöttek, azt cikkünk második oldalán olvashatod!

Fotó: Daily Star

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Ha te is szereted kipróbálni a konyhádban fellelhető, természetes alapanyagokat a bőrápolás során, akkor a rizslisztet is érdemes kipróbálnod!
Lifestyle
Bár a legnépszerűbb fogyókúrás ital kétségkívül az almaecetes- és a citromos víz, a TikTok-on most egy másik zsírégető „csodaszer” is felbukkant, amit az emberek előszeretettel fogyasztanak, ugyanis...
Lifestyle
Valószínűleg te is sokszor hallottad már, milyen fontos a folyadékbevitel a nyári hőségben, de gondoltad volna, hogy az sem mindegy, milyen ételeket fogyasztasz ilyenkor?