Gyermeket vár a Hetedik mennyország sztárja!

Beverly Mitchell alig merte elhinni, hogy babája lesz, pedig a hír igaz, ahogy a sorozatban, most a valóságban is megadatnak neki az anyai örömök. A színésznő a negyedik hónapban van, és férjével együtt már nagyon várják a pici érkezését.

„Hét terhességi tesztet vettem, majd elmentem az orvoshoz is, és vettem még két tesztet. Csak ezután hittem el, hogy valóban babát várok.” – mesélte Beverley a People magazinnak. A színésznő kezdeti hitetlenségét leküzdve most már boldogan tekint egyre gömbölyödő pocakjára, bár a terhességgel járó kellemetlenségek azért őt is utolérték.

„Egy gyerek piszkos pelusát is kiszagolom, még akkor is, ha az étterem másik végében ül a szüleivel” – magyarázta Mitchell, aki várandóssága óta borzasztóan érzékeny a szagokra. A baba valamikor áprilisban érkezik majd, és arra is számítani lehet, hogy a sorozat másik sztárját, Jessica Bielt is sokat fogjuk látni az újdonsült szülők mellett.

A két színésznő nagyon jó kapcsolatot ápol a „Hetedik mennyország” óta – és ki tudja, így talán Bielnek is lehetősége lesz ellesni egy-két fogást a barátnőjétől – hiszen ők is a babaprojekten dolgoznak férjével, Justin Timberlake-kel.

„Jess volt az én koszorúslányom négy évvel ezelőtt. Fontos része az életemnek, ezért az elsők között volt, akivel megosztottam a jó hírt. Nagyon sírtam, és mondtam neki, hogy mostantól ő lesz Jessica néni” – folytatta Beverley, aki négy éve szintén Olaszországban mondta ki a boldogító igent, úgy ahogyan azt Biel és Timberlake is tette pár hete.

Kép: breeziway.blogspot.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!