Sztárok

64 éves korában elhunyt a világhírű zenész

Terence Wilson, a UB40 alapító tagja rövid betegség után távozott.

"A világ soha nem lesz ugyanaz nélküle"

64 esztendős korában elhunyt Terence Wilson, a UB40 hajdani alapítója és vokalistája. A világhírű zenész hosszú évtizedeken keresztül tevékenykedett a UB40 tagjaként. Végül 2013-ban vált meg a reaggae zenét játszó együttestől.

A UB40 a hetvenes évek alkonyán kezdte szárnyait bontogatni, a banda Birminghamben alakult meg, és olyan emlékezetes slágerek révén tettek szert világszintű ismertségre, mint Red Red Wine és az (I Can’t Help) Falling in Love. A zenekar nótáiban társadalmi-politikai kérdéseket is taglalt.

Terence "Astro" Wilson 2013-ban - miután búcsút intett a UB40-nek - új bandát alapított a régi bandatagokkal. A hírek szerint új turnét terveztek, Wilson váratlan halála azonban meghiúsította az elképzelést. "A világ soha nem lesz ugyanaz nélküle" - írták a UB40 tagjai a Facebookon, miután értesültek arról, hogy zenésztársuk elhunyt.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.