Sztárok

Elhunyt Kovács László

Az X-Faktor korábbi énekese, akit 2012-ben ismert meg a nagyközönség, hatvankét éves volt.

Már korábban megrendült az egészsége

Meghalt Kovács László, az X-Faktor 2012-es szériájának énekese - adta hírül az nlc.hu. Az előadóművész, akit sokan csak Stone-ként ismertek, hatvankét esztendősen távozott az élők sorából. A hírek szerint egy héttel ezelőtt kapott agyvérzést, aztán a kórházban lélegeztetőgépre került, a szervezete azonban nem bizonyult elég erősnek ahhoz, hogy leküzdje a betegségét. Egy 2021-ben készült interjú szerint Kovács László egészsége már korábban megrendült: a mostani esetet megelőzően négy infarktuson is átesett, 2017-ben Vietnamban trombózis gyötörte, Ausztráliában pedig a kezében fedeztek fel vérrögöt. Stone az elmúlt években már nem szerepelt a médiában, éneklés helyett pedig inkább írással foglalkozott. Az egykori zenésztől a PICK Szeged kézilabdacsapata búcsúzott megrendítő posztban (Kovács László írta az együttes első indulóját).

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Utazás
Rugaszkodjunk el kissé az ólomszürke, fagyos februártól - ha csak gondolatban is -, és célozzuk meg inkább a mediterrán Európát! Velünk tartasz egy fantasztikus képjáték erejéig?
Utazás
Fashion&Beauty
Van egy hajszín, amelyet a fodrászok csak „expenzív barnaként” emlegetnek, és azt jósolják, hogy ez lesz most a legtrendibb árnyalat.