Sztárok

Olyanok, mint két tojás! Gwyneth Paltrow le sem tagadhatná a lányát - Galéria

A színésznő lánya, Apple fantasztikusan néz ki.

Kiköpött hasonmása édesanyjának

Gwyneth Paltrow-t nem véletlenül tartják még most is a világ egyik legszebb nőjének. Különleges vonásai és bomba alakja mindenkit lenyűgöz, és úgy tűnik, vele együtt lánya is megnyerte a génlottót. A fiatal lány a megszólalásig hasonlít gyönyörű édesanyjára: a most 16 éves Apple szinte egy az egyben olyan, mint a modell 20 évvel ezelőtt. Olyanok, mintha ikrek lennének, amiben pedig nem csodaszép anyukájára, abban édesapjára, a Coldplay frontemberére, Chris Martin brit énekesre hasonlít. Az egykori sztárpár legidősebb gyermeke pedig nemcsak gyönyörű, hanem tehetséges is: már most saját vállalkozásának ötletét dolgozza ki, pedig még csak gimnazista!

A fiatal lány le sem tagadhatná, hogy ki az édesanyja. Apple éppoly különleges szépség, mint Gwyneth Paltrow.
Kattints a további képekért!

Le sem tagadhatná, hogy az édesanyja vonásait örökölte.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A Mirror információ szerint Harry rájöhetett, hogy túl messzire ment a múltban a családjával szemben megfogalmazott kritikákkal, ezért a herceg állítólag jelenleg mást sem csinál, csak folyamatosan...
Sztárok
Tóth Gabi bizony tudja Puzsér Róbert telefonszámát, és néha üzenetet is szokott küldeni a kritikusnak. Hát, ők biztosan nem lesznek barátok a jövőben.
Utazás
Az Európai Bizottság európai városokat vizsgált. Szóba került a biztonság is, és egy magyar város is felkerült a listára, mint kevésbé biztonságos hely.