Sztárok

Borzalmas, mekkora lakáshitellel hagyta magára volt feleségét és gyermekeit G.w.M.: Melanie felfedte a történet legsötétebb oldalát

Kulcsár Edina párja, G.w.M. volt felesége az RTL Reggeliben beszélt a válás olyan sötét részleteiről, amit eddig még sehol sem osztott meg a nyilvánossággal.

Két gyermekkel lett egyedülálló édesanya

G.w.M. és Melanie válása után a volt feleség két gyermekével egyedül maradt, azonban azt állítja, a sok nehézség ellenére új kapuk is nyílta az életében.

"Minden, ami a nevemen maradt, azt nekem kell megoldani, a közös hiteleket is" – mondta Melanie, aki elmondta, hogy az egykor közösen, mégis Melanie nevére felvett lakáshitelt is neki egyedül kell fizetnie.
Kattints a további képekért!

Forrás és fotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Utazás
Messze van, hideg és eljutni is nagyon drága oda. A Déli-sarkra tényleg csak a kiváltságosok mehetnek el az életük során, sőt, az sem adatik meg mindenkinek, hogy egy utasszállító ablakából vessünk...
Lifestyle
Kíváncsi volt rá, milyen lehet, de a jelek szerint ez az egy alkalom elég is volt neki belőle.
Sztárok
Kalocsay Miklós nemcsak a szakmában, hanem a magánéletben is sikeresnek mondhatta magát, a sors azonban végül nem olyan jövőt szánt neki, mint amilyet elképzelt magának.