Sztárok

Titokban férjhez ment Gwen Stefani - ilyen gyönyörű menyasszony volt a világsztár

Az 51 éves énekesnő nem verte nagy dobra az esküvőjét: az amerikai bulvármédia derítette ki, hogy hétvégén végre-valahára bekötötték a fejét. Stefani és újdonsült férje, Blake Shelton egyelőre nem erősítették meg a hírt, de a világsztár esküvői ruháját már láthatja a nagyérdemű, méghozzá egy szemfüles paparazzónak köszönhetően.

Megint bekötötték a fejét

Minden reményük szertefoszlott azoknak a hősszerelmes rajongóknak, akik esetleg az 51 éves amerikai énekesnő, Gwen Stefani kegyeire pályáztak. A Page Six derítette ki, hogy az aranytorkú celebritás hétvégén kimondta a boldogító igent szerelmének, Blake Sheltonnak. Jóllehet az esküvő teljes titokban, a nyilvánosság kizárásával zajlott, a frigy ténye egyáltalán nem érhette hidegzuhanyként a fanatikusokat. Az 51 éves Stefani és a 45 esztendős Shelton ugyanis már több mint fél évtizede egy párt alkotnak. Szerelmük 2015-ben, akkor rügyezett ki, amikor mindketten a The Voice című tehetségkutatóban mentorkodtak. Érdekesség, hogy mindketten maguk mögött tudhattak egy friss válást, amikor a vakvéletlen folytán összesodródtak. Szerelmük azóta is töretlennek mondható, eljegyzésükre tavaly került sor. Sajnos magáról a ceremóniáról még a Page Six szemfüles lesifotósai sem szolgálhattak kép- vagy videofelvételekkel, de Stefani esküvői ruháját azért megcsodálhatja a kíváncsi közönség.

Fotó: 123rf

Lapozz, tudd meg, hogy festett menyasszonyként az énekesnő!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Veled is előfordult már, hogy szinte megundorodtál a kedvenc parfümödtől a menstruációd idején?
Fashion&Beauty
Mutatjuk, hogy mit pakolj a bőröndödbe, hogy felszabadultan, de mégis stílusosan érezd magad a nyaralás alatt.
Sztárok
Alig akarjuk elhinni, de Sandra Bullock hamarosan 60 éves lesz, pedig friss fotóit elnézve simán letagadhatna minimum 15 évet. Vajon hogy csinálja?