Sztárok

Tragikus körülmények között veszítette el a gyermekét: 30 évesen lett öngyilkos a legendás színész fia, szörnyű, hogy miért döntött így

Gregory Peck boldogságát és hírnevét egy szörnyű családi tragédia árnyékolta be.

Önkezével vetett véget az életének

Gregory Peck 1916. április 5-én látta meg a napvilágot a kaliforniai La Jollában: az Oscar-díjas filmszínész gyermekkora zaklatottan telt, mivel a szülei ötéves korában elváltak, ő pedig a nagymama felügyelete alá került, akivel hetente jártak moziba. Később tanult katonai akadémián, a San Diego-i állami egyetemen, majd orvosi előtanulmányokat folytatott a kaliforniai Berkeley egyetemen. 1939-ben New Yorkba költözött és a Neighborhood Playhouse színiiskolába járt két évig, emellett a rádióban is dolgozott és kikiáltó volt a New York-i világkiállításon. Első színpadi szerepét G.B. Shaw Az orvos dilemmája című darabjában kapta 1941-ben, egy év múlva már a Broadway-n debütált egy háborús drámában. Hamarosan megismerkedett David O. Selznick producerrel, s egymás után kapta a filmszerepeket: felejthetetlen alakítást nyújtott a Cronin regényéből készült A mennyország kulcsa és A dicsőség napjai című filmekben, s a hollywoodi álomgyár egyik kedvence lett. A sármos és megnyerő színész a karrierje mellett a családalapításról sem mondott le, magánélete azonban tragikus fordulatot vett: részletek a galériában!

A negyvenes évek elején még csak bontogatta a szárnyait a filmiparban, amikor megismerte első feleségét, Greta Kukkonent. 1942-ben oltár elé álltak, hamarosan pedig érkeztek a gyerekek, házasságuk alatt három fiuk született.
Kattints a további képekért!

Az egész világot megdöbbentette Chris Cornell tragikus és hirtelen jött halála 2017 május 18.-án, amit családja a mai napig nem tudott feldolgozni – felesége azóta elárulta, szerinte és a boncolási jegyzőkönyv szerint mi vezethetett valójában férje halálához.

Leadfotó: Ernest Bachrach/John Kobal Foundation/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A vörös rúzs továbbra is az egyik legsokoldalúbb smink – lehet csábító, ünnepi, merész és rendkívül elegáns is.
Lifestyle
Létezik olyan párkapcsolat, ami örökké tarthat? Nos Brian Ogolsky professzor szerint igen, sőt, 1000 kutatás áttanulmányozása után azt is meg tudja mondani, mit kell tennünk ahhoz, hogy a miénk is...
Fashion&Beauty
A 90-es évek a ragyogásról szólt, már ami a divatot illeti. A szépségiparban is abszolút dominált a "glossy" vonal, gondoljunk csak például a szájfényekre, vagy a fényes szemsminkekre.