Sztárok

Marsi Anikó elárulta, van-e esély arra, hogy összeházasodjon Gyarmati Gáborral: így érzi magát jelenleg a híradós válása után

Marsi Anikó hivatalosan is pontot tett Palik Lászlóval való házassága végére: a népszerű műsorvezetőre azóta már az új szerelem is rátalált, most kiderült, terveznek-e házasságot valaha Gyarmati Gáborral.

16 év után döntöttek a válás mellett

Marsi Anikó és Palik László kitartóan küzdöttek azért, hogy megmentsék házasságukat, ám erőfeszítéseik végül nem vezettek eredményre: a két híresség elhidegült egymástól, amiben az is közrejátszott, hogy Palik az Exatlon miatt már évek óta huzamosabb időt töltött Dominikán, így végül a pár úgy döntött, hogy az a legjobb, ha 16 év után pontot tesznek a házasságuk végére és elválnak. Azóta mindketten megtalálták a boldogságot más mellett: Marsi új párja Szulák Andrea egykori szerelme, Gyarmati Gábor, Palik partnere pedig egy csinos ügyvédnő, Petra. Most kiderült, hogy a válásra végül hivatalosan is sor került: a Bors szerint a Tények műsorvezetője és Palik László békésen vált külön egymástól, gyermekeiket pedig továbbra is közösen nevelik, támogatják egymást, amiben csak lehet. Habár korábban Anikó azt nyilatkozta, nem fontos számára, hogy papírja legyen arról, hogy már nem élnek együtt, most végül erre is sor került: „Mivel nem volt köztük vita vagy lezáratlan kérdés, nagyon hamar megtörtént a válás. Mindössze egyszer kellett megjelenniük a bíróságon, és a következő ülésen már ki is mondták a válást. Nem verték nagydobra, de nem bujkáltak senki elől. Nem volt miért.” – nyilatkozta a lapnak Marsi Anikó egyik barátja. A híradós boldogsága tehát nem is lehetne nagyobb, hiszen lezárult múltjának az a fejezete, amit már el akart engedni egy ideje, most pedig új szerelmére, Gáborra koncentrálhat – kiderült az is, terveznek-e ők ketten egymással házasságot.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nincs még változás, Pap Dorci továbbra is szingli.
Utazás
A HUN-REN Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont (CSFK) közleménye szerint a felfedezés, amelyhez magyar kutatók munkája is hozzájárult, azért különösen érdekes, mert a bolygók pályái azt...
Lifestyle
A nem mindennapi eseményre Ugandában került sor. Mostantól hivatalosan is Safina Namukwaya a legidősebb afrikai nő, aki valaha gyermeket szült.