Sztárok

Gregor Bernadett: Tavaly, az 50. születésnapom után kellett két hét, hogy megszokjam a koromat

A Jászai Mari-díjas színésznő sokáig élvezte, hogy a színházi szakmában ő lehet az ügyeletes fiatal lány, de méltósággal veszi tudomásul az idő múlását, sőt váltig állítja: jobban érzi magát a bőrében most, mint húszesztendős korában.

28 év színpadon, tévében és filmvásznon

Bár a nagyközönség szemében örökké fiatal marad, a személyi igazolványából bizony bárki számára kiderülhet a meghökkentő igazság: Gregor Bernadett, a Jászai-díjas magyar színésznő tavaly május elsején betöltötte 50. életévét. A híresség, aki 1995-ben, vagyis csaknem harminc éve végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, a Nemzeti Színházban, a Pesti Magyar Színházban és az Újszínházban is jelentős színdarabok fő-, karakter- és epizódszerepeiben mutathatta meg nem mindennapi művészi képességeit. Sokoldalúságára jellemző, hogy 2008-ban a Tornádó nevű együttes tagjává vált - a zenei formáció egyetlen női képviselőjeként -, de nevét adta Varga Ferenc Fuss című dalának videoklipjéhez is, illetve megannyi tévésorozatban láthatta a publikum: szerepelt többek között a Tűzvonalban, a Jóban Rosszban, a TV a város szélén, a Kisváros és a Szomszédok című produkciókban, és egy-két nagyjátékfilmben is feltűnt: ilyen volt például a kétezres évek egyik ellentmondásos megítélésű tinivígjátéka, "a magyar Amerikai piteként" is emlegetett Tibor vagyok, de hódítani akarok! De vajon miként veszi tudomásul az idő múlását Gregor Bernadett, és hogyan érzi magát a bőrében most, hogy az ötvenesek klubjába lépett?

Ha áttekinted galériánkat, ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz! Lapozz!

"Nagyon sokáig én voltam az ügyeletes fiatal lány, jó volt. Szerettem azt az időszakot, de a mostanit is szeretem! Tényleg jóban vagyok a korommal, igaz, tavaly, az 50. születésnapom után kellett két hét, hogy megszokjam" - árulta el a színésznő a Ripostnak.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Sztárok
A közkedvelt televíziós első ízben mutatta meg a nyilvánosságnak lányunokáját, Lindát.
Utazás
A Somogy megyei Balatonkiliti határában észlelték a rengést - tudatta a Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma.
Sztárok
Iszak Eszter és Gyurta Dániel február közepén jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják, most pedig meg is érkezett a kis Mirabella, akiről édesanyja posztolt fotót az Instagramon.