Sztárok

Most beszélt először súlyos betegségéről Köllő Babett: Mindenki figyelmét felhívja az alattomos kór veszélyeire

Köllő Babett egy nagyon súlyos betegségre és annak veszélyeire hívta fel a figyelmet, amivel ő is megküzdött.

Mindenkit érinthet

Köllő Babett, színésznő és a TV2 népszerű sztárja a Borsnak beszélt először arról, hogy őt miként érintette ez a súlyos betegség, amit elegendő elővigyázatossággal meg lehet előzni.

"Fontosnak tartom felhívni az emberek figyelmét erre a témára, ugyanis nagyon sok a tévképzet. Először is fontos tudni, hogy már nem csak a fiatal lányokat, de fiúkat is be lehet oltatni! A vírus ugyanis nem csak méhnyakrákot okozhat, hanem például végbélrákot, de még gégerákot is. Bizony, sokan azt hiszik, hogy az a dohányzás miatt alakul ki csak. De nem, az esetek 60 százalékában a HPV okozza!" - mondta Babett a HPV-vel, azaz a Human Papillomavirussal kapcsolatban, hangsúlyozva, hogy gyermekeket és felnőtteket is egyaránt be lehet oltani ellene.
Kattints a további képekért!

Forrás: Bors Fotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...