Sztárok

Görög Zita nyílt levélben üzent Gyárfás Tamásnak - Ő már nem meri kislányát az uszodába engedni

Görög Zita, mint kisgyermekes édesanya, nyílt levelet fogalmazott meg Gyárfás Tamás részére, melyben nem bánik kesztyűs kézzel a Magyar Úszószövetség elnökével. Olvasd el, miért és hogyan küldte el melegebb éghajlatra!

Görög Zita nem hagyta szó nélkül Gyárfás nyilatkozatát

A 36 éves modell és műsorvezető, Görög Zita meglehetősen markáns véleményt fogalmazott meg ma reggel az úszósporttal kapcsolatos sorozatos nemi erőszak botrányokkal kapcsolatban. A szépség két gyermek édesanyja, fia, Milán 9 éves, kislánya, Lotti pedig 7 éves. Görög Zita közzétette az Átlátszó.hu cikkét, amelyben egy olyan nő nyilatkozott, akit úszóedzője 9 éves korában erőszakolt meg a Margitszigeten. Az eset körül akkor nem volt nagy a felhajtás, mindenki azon volt, hogy eltussolják az ügyet. A gyerek a sportkórházba került, az edző pedig tovább dolgozhatott. A lap megkereste az ügyben a Magyar Úszószövetség elnökét, Gyárfás Tamást, aki olyan nyilatkozatot tett, amely felháborította Görög Zitát (és feltehetően számos más magyar anyukát).

"1993 óta vagyok a szövetség elnöke, nem tudok nyilatkozni az ügyről. Azt hittem a 10 arany miatt hív. Remekül szerepeltünk az Európa-bajnokságon, szeretnék ünnepelni!" - mondta Gyárfás a cikk kapcsán.

Lapozz, cikkünk második oldalán elolvashatod Görög Zita kirohanását, amelyet a Facebook-oldalán osztott meg!

Fotó: atv

Oldalak

Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.
Sztárok
A mindennapok során rengetegen igyekeznek elrejteni ősz hajszálaikat, Salma Hayek pedig egy igencsak meglepő ötlettel állt elő a probléma gyors megoldására.