Sztárok

Görög Zita szexi fehérneműs fotója felrobbantotta az internetet: a 42 éves modell ismét megmutatta tökéletes alakját

Görög Zitának igazán nincs oka panaszra, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint legfrissebb fotója, amelyen a modell egy csipkés melltartóban mutatta meg bájait.

Még mindig rajonganak érte a férfiak

Ahogyan arról nemrégiben mi is beszámoltunk, Görög Zitát nem csupán a kétezres évek elején rajongták körül a férfiak: csodálói a mai napig elhalmozzák bókokkal a 42 éves modellt, ami nem is csoda, hiszen tökéletes alakkal és idomokkal büszkélkedhet. Ezt többször is bebizonyította már Instagram-oldalán, a kommentelők pedig nem győzik dicsérni a háromgyermekes családanyát, akin egyszerűen nem fog az idő vasfoga, szexibb, mint valaha. Zita egyébként nem csupán a modellkedéssel tett szert széleskörű ismeretségre, de korábban színésznőként is megcsillogtatta tehetségét: olyan filmekben bukkant fel, mint a Mátrix: Újratöltve, az Underworld vagy éppen a Fej vagy írás és a Szőke kóla. Szépsége azonban a modell legfőbb fegyvere, amit újfent bebizonyított: elképesztően dögös fehérneműben mutatta meg tökéletes alakját, galériánkban te is megtekintheted a szexi fotót!

Görög Zita mit sem változott az évek alatt: még mindig ugyanaz a káprázatosan szép nő, amilyennek az ország egykor megismerte.
Kattints a további képekért!

A kilencvenes évek sztárrendőre, Doszpot Péter volt a Palikék Világa by Manna Futtában című műsorának vendége: az exzsaru felidézte karrierjének jelentősebb pillanatait, és azt is elárulta Palik Lászlónak, hogy mi lenne az, amit szívesen elfelejtene.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Lifestyle
A Kultkikötő az elmúlt évtizedek során a Balaton-part nyarainak egyik legfontosabb kulturális rendezvénysorozatává nőtte ki magát. A forró hónapokban számtalan programmal várja a látogatókat, akik...
Utazás
A nehéz tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása 2024. július 13-án szombaton 15 órától július 14-én vasárnap 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas...
Egészség
A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) adatbázisát böngészve kiderül: Magyarországon hiánycikké vált az egyik legkeresettebb migrénellenes gyógykészítmény.