Sztárok

Görög Zita: "Egyetlen kérésem volt az apámhoz: hogy józan legyen, amikor a gyerekekkel találkozik..."

A hírességet gyermekkorában meleg családi légkör vette körül, s jószerivel csak kamaszkorában vette észre, hogy édesapja a kelleténél gyakrabban nyúl a pohár után.

A régmúltba révedt

Ritkán mesél a gyermekkoráról a népszerű modell, Görög Zita. A híresség nemrégiben a Story magazin kedvéért tett kivételt, felelevenítve ifjúkorának azon epizódjait, melyeket mára eltemetett a lelkében. A celebritás elmondta például, hogy gyermekkorában szerető család, meleg, otthonos légkör vette körül, és csak akkor vette észre, hogy édesapja a kelleténél gyakrabban nyúl a pohár után, amikor már kamaszodott.

„Amikor édesapám bányamentőként a legjobb barátja életét mentette meg, az egy nehezen feldolgozható történés volt még egy életerős férfi életében is. El sem tudom képzelni, mit élhettek át azok a férfiak napról napra. Édesapám módszere egyszerű volt, minden embert próbáló nap után a pohárhoz nyúlt, de ezért ma sem hibáztatom” - elevenítette fel a múltat a közkedvelt modell.
Kattints a további képekért!

Csernus Mariann 95 esztendősen is olyan aktivitásról tesz tanúbizonyságot, melyet az évtizedekkel fiatalabb nő- és pályatársai is megirigyelhetnének. A legendás művésszel nemrég interjú készült, melyben elmondta, noha jó egészségi állapotnak örvend, gyakran jut eszébe Kató nevű lánya, aki 37 évesen dobta el magától az életet.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Medici Katalint a 16. század egyik legmeghatározóbb és legbefolyásosabb női alakjának tartják, aki rajongott a parfümökért.
Lifestyle
Szajki-Vörös Adél az Anya jól van (?) konferencia egyik szervezője, akinek szívügye, hogy figyelmet fordítson a jelenkori nőtársadalom egyik legjelentősebb problémájára, az anyai kiégésre. Az...
Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.