Gönczi Gábor őszintén vallott családi életéről: hatalmas változás előtt áll a híradós

Gönczi Gábor és felesége második gyermeküket várják, ám kisfiúkat, Áront csak nehezen tudták hozzászoktatni testvére érkezéséhez.

Boldogság a köbön

Gönczi Gábor és felesége, Ildi a fellegekben járnak: alig egy hónap múlva már kezükben tarthatják második gyermeküket – Áron után most egy kislány érkezik a családba, a babavárásról pedig a HOT! Magazinnak részletesen is beszámolt a tévés. Elárulta, hogy fia, Áron egyáltalán nem viselte eleinte könnyen a baba érkezésének hírét, ám sikerült elfogadtatni vele, hogy nagytesó lesz, bár attól nem tágított, hogy testvére csakis fiú lehet. „Kitaláltam neki egy mesét, hogy a csillagokból születnek a testvérek, akik megbeszélik egymás között a sorrendet; esténként ezt mondogattam neki. Ezzel a mesterterápiával elfogadta a húga gondolatát” – mesélte boldogan az édesanya a magazinnak. Gönczi Gábor pedig hozzátette, hogy ezúttal is ott lesz a szülésnél, de még nem tudja elképzelni, milyen lesz egy kislány apukájának lenni. Mindent megtesz viszont annak érdekében, hogy ne legyen gond: feleségével együtt szülésfelkészítő tanfolyamra járt, és könyveket olvasott az apaságról. Áronnal az utóbbi időben egyre közelebb kerültek egymáshoz, végtelen imádatot érez kisfia iránt, és bevallotta, hogy ő is szülési szabadságra megy majd, hogy minél több időt tölthessen családjával.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Seann William Scott az ezredforduló meghatározó tinivígjátéka mellett a Cool túrában, a Végső állomásban, a Jay és Néma Bob visszavágban és Az Amazonas kincsében is feltűnt, viszont valamiért nem...
Lifestyle
A hagyományoknak megfelelően idén is a Herendi Porcelánmanufaktúra készítette el a magyar futam nyertes trófeáit.
Lifestyle
Az időzítés jelentős hatással lehet a szervezet működésére és az általános egészségi állapotra.