Gombos Edina felidézte Bochkor Gáborral való konfliktusát: valójában ezért rúgták össze a port

Korábban együtt dolgoztak a Bumeráng című reggeli szórakoztató műsorban, ám munkakapcsolatuk egy ponton megromlott. Gombos Edina most, tíz évvel később beszélt a konflikus hátteréről.

Viszály a Bumeráng sztárjai között

Gombos Edina 11 évig dolgozott hírolvasóként és hírszerkesztőként a Bumeráng című szórakoztató rádióműsorban, melyet műsorvezetőként Bochkor Gábor és Boros Lajos - mára legendássá vált - párosa fémjelzett. A közelmúltban a két közkedvelt médiaszemélyiség ismét együtt rádiózott egy, a Bumerángra emlékező nosztalgiaadás keretében a Retró Rádióban - sőt, Voga János is felbukkant mellettük -, az azonban érdekes módon senkiben sem merült fel, hogy a nagyágyúkhoz negyedikként Gombos Edina is csatlakozzon.

A 44 éves, jelenleg Floridában élő magyar műsorvezető - akit a közönség a Bumeráng mellett olyan produkciókból is ismerhet, mint a TV2 Aktív és Magellán című műsorai - most a Story magazinnak mesélt arról, hogy milyen konfliktusba keveredett Bochkor Gáborral egy évtizeddel ezelőtt.

„Miután a rádiótól elvették a frekvenciát, egyik napról a másikra bezárt. Ez akkoriban volt, amikor a kislányom megszületett és én is munka nélkül maradtam. Jó, nekem ott volt a pici baba. Nekem akkor érkezett egy felkérés a TV2-től, akkor indult a FEM3 csatorna. Én azt az ajánlatot kaptam, hogy legyek az arca annak az új csatornának, a fő egyénisége, ami nagyon hízelgő ajánlat volt, és én azt elvállaltam. Bocsiék akkor mentek egy másik rádióhoz a műsorukkal, és evidens volt nekik, hogy én is megyek, de attól a rádiótól engem akkor senki nem keresett meg, semmilyen tárgyalás nem indult el. Aztán Gábor hirtelen a semmiből csak annyit közölt velem, hogy próbaadás és két nap múlva menjek be” - fogalmazott Gombos Edina, aki arról is beszélt, pontosan miért romlott meg a munkakapcsolata Bochkorral.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak