A legnagyobb bakik, poénok és gegek az idei Golden Globe-gáláról

A 2021-es Golden Globe online közvetítése sok spontán pillanatot és bakit eredményezett, ezekből csemegézünk.

Az internet legszórakoztatóbb pillanatai

Nagyjából egy éve teljesen megváltoztak a mindennapjaink a koronavírus-járvány miatt, aminek következtében életünk számos területén kénytelenek voltunk az online térbe költözni, és ott elvégezni ügyes-bajos dolgainkat. Azt hinnénk, hogy mostanra már mindent kitapasztaltunk és megtanultunk, ha videóhívásról van szó, de a vasárnap este tartott Golden Globe-gálán bebizonyosodott, hogy nem lehet elég tapasztalatot szerezni és totálisan profivá válni egy év alatt ebben a műfajban. A díjátadó-szezont megnyitó gálán számos baki történt, visszhangos köszönőbeszédektől kezdve kikapcsolva felejtett mikrofonig. Persze kedves pillanatoknak is szemtanúi lehettünk, hiszen az élő kapcsolás révén bepillantást nyertünk a hírességek otthonába, sőt, pár sztárcsemetét is megpillanthattunk – Nicole Kidman, Mark Ruffalo és Jason Bateman is gyermekei társaságában jelentkezett be. Galériánkban összegyűjtöttük a Golden Globe legemlékezetesebb pillanatait.

Az első baki rögtön a díjátadó elején történt, amikor Daniel Kaluuya átvette a legjobb mellékszereplőnek járó elismerést. Lelkesen bele is kezdett a köszönőbeszédébe, de a nézők mindebből semmit nem hallottak, ugyanis kikapcsolva maradt a mikrofonja. Ugyan, kivel nem esett meg még, hogy beleesett ebbe a hibába egy videóhívás során?
Kattints a további képekért!

A filmes díjátadó eliteseménynek számít, mégis előfordult, hogy részegen botorkáltak fel a színpadra a színészek vagy éppen illetlen helyen fogdosták egymást a vörös szőnyegen...

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Szólj hozzá Te is!