Sztárok

Gloria Estefan már 65 éves, de még mindig ragyog: a latin zene koronázatlan királynője ma is pont olyan csinos, mint fiatalon – fotók

Gloria Estefan egészen a kétezres évek elejéig a latin zene koronázatlan királynője volt; a többszörös Grammy-díjas kubai énekesnő 2004-ben vonult vissza, azóta pedig nem nagyon láttuk őt.

Így néz ki ma

Gloria Estefan 1957. szeptember 1-jén látta meg a napvilágot Havannában. Családja 1959-ben, Fidel Castro hatalomra kerülésekor emigrált az Egyesült Államokba. Nagymamája bíztatta és tanította éneklésre, a szamba és a salsa dallamaira. Apja részt vett a Disznó-öbölbeli invázióban, elfogták, bebörtönözték. Később amerikai katonaként Vietnamban harcolt, a hírhedt Agent Orange vegyszertől súlyosan megbetegedett, Gloria ápolta, és saját vigasztalására, apja szórakoztatására kezdett gitározni. A hetvenes években egy barátja esküvőjén két dalt énekelt, felfigyelt rá az esküvői banda vezetője, Emilio Estefan, bevette az együttesébe, később pedig a férje lett. Gloria karrierje ekkor fénysebesen száguldani kezdett, s hamarosan az egész világ megismerte a nevét, 2004-ben azonban visszavonult a reflektorténytől, az utóbbi években pedig nem nagyon lehetett hallani róla. Galériánkban megmutatjuk, hogyan fest napjainkban az immáron 65 éves énekesnő:

Gloria Estefan profi pályafutása a nyolcvanas években kezdődött, eleinte spanyol ajkú közönség előtt aratott sikereket, az Epic Records készített vele felvételeket, s megjelentette Primitive Love című albumát, amely kétszeres platinalemez lett. Kétszeres platinalemez volt a Let It Loose című lemeze is, majd a nyolcvanas évek végétől szólóban folytatta.
Kattints a további képekért!

Milla Jovovichon egyszerűen nem fog az idő: a gyönyörű színésznő idén decemberben már 48 éves lesz, de még mindig épp oly lélegzetelállító, mint 32 évvel ezelőtt.

Leadfotó: Rob Verhorst/Redferns/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Nagyon különleges helyszín ad otthont idén az Irodalom éjszakájának, ezt semmiképp se hagyd ki!
Lifestyle
A kormány hat százalékos inflációt jósol 2024-re. Mutatjuk, ennek tekintetében hogyan alakulnak a következő év elején esedékes nyugdíjemelések.
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.