Sztárok

Sztárok, akik durván lecsúsztak a lejtőn: pillanatok alatt tönkretették a saját karrierjüket

Nincs könnyű dolga annak, aki világsztárrá akar válni, ám egyetlen rossz húzás is elég ahhoz, hogy valaki a csúcsról a mélybe zuhanjon.

Feketelistára kerültek

Hollywood tele van számtalan sikertörténettel, melyek okot adnak arra, hogy mi magunk is elhiggyük néha: tehetséggel, no meg persze egy kis szerencsével bárki esélyt kaphat a hírnévre. Ám elég egy félresikerült mozdulat, egy meggondolatlan elszólás vagy egy „rosszkor volt rossz helyen” pillanat, és a nemrég még sztárként ünnepelt illető azonnal a süllyesztőben találhatja magát. A hírességek világában pedig felesleges titkolózással próbálkozni: aki egyszer nemzetközileg ismertté válik, örökre búcsút mondhat a privát szférának, hiszen bármit tesz, azonnal milliók tudomására jut – az internet korában mindez két kattintással, már néhány másodperc alatt meg is történik, visszaútra pedig nincs lehetőség. Van is néhány olyan világsztár, akik hosszan tudnának mesélni erről: galériánkban megmutatjuk, kik azok, akik tönkretették a saját karrierjüket!

Anthony Rapp, a Star Trek: Discovery sztárja egy 2017-es interjúban elárulta: Kevin Spacey részegen zaklatta őt egy partin, amikor ő még csak 14 éves volt – később a híresség több férfikollégája is bevallotta, a színész az akaratuk ellenére közeledett feléjük szexuálisan. Abban az évben a House of Cards sztárja beismerte, hogy a férfiakhoz vonzódik, és magaviselete miatt elnézést kért nyilvánosan – mindhiába. A Netflix például azonnal tiltólistára tette a Spacey főszereplésével készült produkciókat, az Oscar-díjas színész pedig azóta is a legutáltabb sztárok táborát erősíti.
Kattints a további képekért!

Sok olyan világhírű sztár van, akik felnőttfilmekben kezdték a pályájukat, és csak ezt követően futottak be nemzetközi karriert.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Utazás
Ha szeretnétek kimozdulni egy kicsit a családdal vagy a barátokkal húsvétkor, de még nem döntöttétek el, merre is mennétek szívesen, ez az 4 város csodálatos élményekkel vár titeket!
Sztárok
A színész-énekes-műsorvezető Miller Dávid őszintén vallott egykori függőségéről, amit úgy érez, a mobilja váltott ki. Mára tudatosan kezeli és osztja be idejét, és sikerült megtalálnia a képernyőidő...