Sztárok

Sokkoló fotók: felismerhetetlenre hízott és öregedett Gérard Depardieu, döbbenetes, hogy néz ki ma a Pofa be! 74 éves sztárja

A francia színész sosem volt nádszálvékony, ám 74 éves korára még inkább kikerekedett egykori énjéhez képest.

Elmennénk mellette az utcán

Gérard Depardieu kétségkívül az egyik legfoglalkoztatottabb francia színész karrierjének kezdete óta, még az angol nyelvterületeken is. Nem véletlenül, hiszen Gérard maradandót alkotott pályafutása alatt, főként vígjátékokban: az áttörést 1974-ben a Herék, avagy a tojástánc című film hozta meg számára, idehaza pedig a magyarok főként a Jean Reno-val közös Pofa be! című filmből ismerték meg a nevét, ami óriási sikernek örvend a mai napig. A 2003-as vígjáték óta azonban lassan 20 év telt el, Depardieu pedig már csak árnyéka akkori önmagának: a színész december 27-én töltötte a 74-et, és bizony nyomot hagyott rajta az idő vasfoga, na meg a finom étkek, ugyanis Gérard jócskán meghízott még saját magához képest is az elmúlt években. Galériánkban mutatjuk, hogy fest ma!

Valószínűleg Gérard családja nem gondolta volna, hogy az enyhén szólva is botrányos fiúból egy nap világsztár lesz: Depardieu apja karosszérialakatos, anyja pedig háztartásbeli volt, a filmcsillag pedig öt testvérével együtt igencsak szegény anyagi körülmények között nőtt fel.
Kattints a további képekért!

Egyre több jel utal arra, hogy tényleg hullámvölgybe került Meghan Markle és Harry herceg házassága. A két hírességet lassan fényévnyi távolság választja el egymástól - ezt támasztja alá egy friss, meghökkentő adalék is.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A 2023-as esztendő a vízi Nyúl éve volt a kínai horoszkóp szerint, 2024 viszont a Fa Sárkány esztendője lesz, és bizony nagy változásra számíthat az összes állatövi jegy.
Sztárok
Az akkor még hercegi rangban szolgáló Károly élete talán legborzasztóbb pillanatait élte át.
Utazás
November végén fehérbe öltözött az ország, és úgy tűnik, a havazás mértéke december első felében sem fog csökkenni.