Sztárok

Sokkoló fotók: felismerhetetlenre hízott és öregedett Gérard Depardieu, döbbenetes, hogy néz ki ma a Pofa be! 73 éves sztárja

A francia színész sosem volt nádszálvékony, ám 73 éves korára még inkább kikerekedett egykori énjéhez képest.

Elmennénk mellette az utcán

Gérard Depardieu kétségkívül az egyik legfoglalkoztatottabb francia színész karrierjének kezdete óta, még az angol nyelvterületeken is. Nem véletlenül, hiszen Gérard maradandót alkotott pályafutása alatt, főként vígjátékokban: az áttörést 1974-ben a Herék, avagy a tojástánc című film hozta meg számára, idehaza pedig a magyarok főként a Jean Reno-val közös Pofa be! című filmből ismerték meg a nevét, ami óriási sikernek örvend a mai napig. A 2003-as vígjáték óta azonban lassan 20 év telt el, Depardieu pedig már csak árnyéka akkori önmagának: a színész december 27-én lesz 74 éves, és bizony nyomot hagyott rajta az idő vasfoga, na meg a finom étkek, ugyanis Gérard jócskán meghízott még saját magához képest is az elmúlt években. Galériánkban mutatjuk, hogy fest ma!

Valószínűleg Gérard családja nem gondolta volna, hogy az enyhén szólva is botrányos fiúból egy nap világsztár lesz: Depardieu apja karosszérialakatos, anyja pedig háztartásbeli volt, a filmcsillag pedig öt testvérével együtt igencsak szegény anyagi körülmények között nőtt fel.
Kattints a további képekért!

Egy biztos: a 35 éves színésznő gyönyörű, igéző szemeit mindenképpen édesanyjától örökölte.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Egy biztos: nem lehet szó nélkül elmenni a 30 éves Simone Rossi kidolgozott felsőteste mellett…
Lifestyle
A sütőpapír minden konyhában alapvető fontosságú eszköz, ráadásul sokféleképpen felhasználható. De mi történik akkor, ha nincs otthon belőle elegendő mennyiség? Cikkünkben mutatunk néhány...
Sztárok
Úgy tűnik, Demcsák Zsuzsára most ismét rátalált a szerelem egy titokzatos férfi formájában, aki barátai elmondása szerint csak néhány hete toppant be a műsorvezető életébe.