Sztárok

Durva, mit kérdezett meg legelőször Erzsébet királynő Meghan-tól: az uralkodó nem kertelt az érzékeny témával kapcsolatban

A néhai II. Erzsébet nyers kérdést intézett már a legelső alkalommal Harry barátnőjéhez, még akkor is, ha tudta, ezzel megszegi a királyi protokollt.

Nem húzta az időt, rákérdezett arra, amire a legkíváncsibb volt

Mint ahogyan arról korábban már mi is beszámoltunk, Erzsébet és Harry meglehetősen jó kapcsolatot ápoltak egymással, így a királynőnek az volt a legfontosabb, hogy boldognak lássa unokáját. Éppen ezért amikor Erzsébet megtudta, hogy a herceg beleszeretett egy elvált amerikai színésznőbe, egyből támogatni kezdte a kapcsolatot és szívélyesen viszonyult Meghan-hoz is, éppen ezért mindent megtett annak érdekébe, hogy Markle úgy érezze, szívesen fogadják őt a családban. Mivel az uralkodó úgy érezte, Harry valóban rátalált az igazira, a következőket mondta Meghannak az első találkozásuk során: „Ha szeretnél, továbbra is lehetsz színésznő, elvégre ez a szakmád”. Nem Meghan szakmája volt azonban az egyetlen téma, amit érintettek az első találkozó során: felmerültek ugyanis ennél jóval érzékenyebb topikok is, a királynő pedig nem kertelt, és nyíltan rákérdezett arra, ami a legjobban érdekelte Harry választottjával kapcsolatban.

Meghan Markle először a Windsor-kastélyban találkozott a királynővel, a kezdeti kedvességeket és általános témákat azonban hamar felváltották a komolyabb témák is, ugyanis Erzsébetnek volt egy fontos kérdése, amit alig várt, hogy feltegyen a színésznőnek.
Kattints a további képekért!

II. Erzsébetnek mindig mindenről megvolt a véleménye, ez alól pedig Harry herceg és Meghan Markle kapcsolata sem volt kivétel. Az igazság sokáig rejtve maradt, Gyles Brandreth királyi életrajzírónak köszönhetően azonban többé már nem titok, hogyan vélekedett valójában a királynő az unokája választottjáról.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Egészség
Ha nem szeretnéd már idejekorán hajfesték segítségével elfedni ősz hajszálaidat, hanem inkább egy természetes módszert próbálnál ki, ami lelassítja az őszülést, akkor jó helyen jársz, ugyanis...
Fashion&Beauty
Anderson megújhodott külleméről még kolléganője, a magyar származású Jamie Lee Curtis is elmondta a véleményét.
Lifestyle