Sztárok

"Ráléptek a ruhámra hátulról" - Kínos pillanatokat élt át győzelmekor Gelencsér Tímea

Vasárnap este tartották a Magyarország Szépe döntőjét, amelyet a 22 éves Gelencsér Tímea nyert, így ő képviselheti hazánkat a világversenyen. Bár a tévében minden tökéletesnek tűnt, a szépség nekünk megsúgta, az eredményhirdetés perceiben kínos dolog történt vele.

Gelencsér Tímea lett Miss World Hungary

Vasárnap este Gelencsér Tímea fejére került a korona, a 22 éves lány lett Miss World Hungary 2016-ban, így ő képviselheti hazánkat a decemberi világversenyen Washingtonban. Az élő show után a versenyzőkkel együtt hivatalosak voltunk egy fantasztikus after partira, ahol a győztessel is beszélgettünk.

"Úgy ébredtem fel, hogy kint szakadt az eső, és nekem az eső mindig szerencsét hoz, úgyhogy bíztam benne, hogy ez most értem esik. Egyébként ezt csak álmaimban mertem elképzelni, de ez most a valóság" - lelkendezett mosolyogva Timi, aki annak ellenére is teljesen fel volt pörögve hogy alig aludt mostanában.

Kiss Daniella Timinek szurkolt

"Igazából nagyon korán keltem, Miskolcról feljöttünk Budapestre, reggeliztem, a buszon még aludtam, azután, ahogy megérkeztünk próba, próba, próba. Készülődés, kaptam az üzeneteket, sok sikert, szavaznak, nem tudtam senkinek sem válaszolni, annyira pörgős volt ez a nap. És igazából nagyon gyorsan véget is ért, már a fejemen is volt a korona" - mesélte a szépségkirálynő.

A partin jelen volt a tavalyi év győztese, Kiss Daniella is, aki azt mondta, neki mindvégig Timi volt a favoritja, nagyon örül a győzelmének. Hozzátette, azért drukkolt neki, mert a természetes szépség híve, a túl sok smink elrontja az összhatást. Timinek sem javasolta, hogy túlzásokba essen.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: Femcafe.hu

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Sztárok
Rengeteg lájkot és hozzászólást tudnak generálni azok a képek, amiken Krausz Gábor Mikes Annával szerepel. Itt viszont változott a helyzet egy másik különleges személy miatt.
Sztárok
Vicces lenne éppen a királyi család egyik tagját látni a Bridgertonban, nemde? Nos, úgy tűnik, ez nem is lehetetlen!
Sztárok
Egy szempillantás alatt csavarta el a férfiak fejét Brooklyn Decker a Kellékfeleség azon jelenetében, mikor apró bikiniben sétál ki a hullámzó tengerből. A gyönyörű színésznő az utóbbi időben kissé...