Lila Lambóban érkezik az év trackje, amit a koronavírus sem állíthatott meg

Hurrikánnal jön a slágergyáros trió - Gáspár Laci, Majka és Lotfi Begi óriási kollabbal jelentkezett. A triumvirátus magasra tette a mércét, már január 4-én begyújtották a rakétákat, hiszen „Hurrikán” című közösük garantáltan a slágerlisták élére pattan.

Elsöprő, lüktető és rádióbarát

Elsöprő dallal robbantja be 2021-et a mesterhármas. A „Hurrikán” nem csak címében erős, a szöveg, az alap és a klip is 10/10! A közös felvételről hazánk egyik legsikeresebb lemezlovasa, Lotfi Begi mesélt: „A dal hangzásában most rendhagyó módon a funk és a hip-hop világába kalauzol el minket. Ezért is esett a választás Gáspár Lacira vokál szempontjából, aki azonnal elfogadta a felkérést, valamint a basszus témákat is ő akarta feljátszani. Innen már csak egy lépés volt Majka, aki szintén első hallásra beleszeretett a trackbe!" A végeredmény pedig egy elsöprő, lüktető és igazán rádióbarát zene lett: az ütős szöveg és fülbemászó alap mesteri találkozása első hallásra dallamtapadást okoz! A rendhagyó szerzemény nem is készülhetett volna rendkívüli körülmények nélkül, hiszen a track megjelenése nem véletlenül került 2021-re. Az alkotók eredetileg még tavaly berobbantották volna a lejátszási listákat, az élet viszont felülírta a „Hurrikánt”, hiszen először Gáspár Laci megbetegedése, majd Majka koronavírus fertőzése, végül a rendező, Miki357 pozitív COVID tesztje akasztotta meg a munkafolyamatokat.

"Rárúgjuk az ajtót 2021-re"

„2019-ben nem úgy alakultak a dolgaim, ahogy azt vártam, kiábrándult és kiégett voltam. Abban az évben, december 23-án még beiktattam egy utolsó stúdiós napot, amikor megszületett a <<Hurrikán>> első verziója, ami szó szerint kirángatott abból az állapotomból, amiben voltam. Friss volt, más volt, mint az eddigi munkáim. Olyan elemi erővel rázott fel, ahogy egy Hurrikán söpör végig a tájon, lendületet adott 2020-ra, ami nem a tervek szerint alakult”- mondta Begi, aki azt is megosztotta, hogy mit jelent számára az új szerzemény: „Ez a dal az én mentőangyalom, amivel rárúgjuk az ajtót 2021-re és remélhetőleg magunk mögött hagyjuk a 2020-as évet örökre!” Fantasztikus képi világú videó is forgott az új közöshöz, amit a zseniális Miki357 rendezett.

A zenekar nemrég már adott egy kis ízelítőt lenyűgöző látványvilágú live session videójából, most pedig a teljes filmet bemutatják a közönségnek.

Leadfotó: Instagram

Oldalak

Szólj hozzá Te is!