Sztárok

12 év után szakított Gallusz Niki és barátnője: Megdöbbentő okok állnak az elválásuk hátterében

Gallusz Niki először az RTL-en futott Életünk története című műsorban szerepelt először közöes barátnőjével, Bártfai Laurával. Kapcsolatuk ezelőtt sem volt titok, azonban közösen először voltak láthatóak.

12 év után válnak el útjaik

A Friderikusz Sándor vezette Életünk története után 2021 nyarán a Bóta Café műsorában beszélt Gallusz Niki a kapcsolatáról, ahol már nem titkolta, hogy gondjaik vannak és már akkor nem volt biztos benne, hogy meg tudják majd oldani, sőt, ekkor már külön is költöztek.

A színésznő-énekesnő most a Palikék Világa by Manna műsorában árulta el, hogy már szingliként éli életét. "Másfél évvel ezelőtt átalakult az életem abból a 12 éven át tartó, nagyon stabil, nagyon összekapaszkodott boldogságból, ami nekem nagyon boldog volt, és én nem változtattam volna rajta. Nem is tulajdonképpen mi változtattunk: megfordult körülöttünk a világ, és voltunk annyira intelligensek, hogy ezt felismerjük, és változtattunk rajta. Ugyanúgy részesei vagyunk egymás életének, de a mi legnagyobb kincsünk, a mi összetartozásunk, ami egyfajta együtt létezés volt, és ez most felbomlott, azt kell hogy mondjam: tulajdonképpen egyedül vagyok" - mondta.
Kattints a további képekért!

Forrás: Palikék Világa by Manna Fotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.